![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eskiz Kulübü logosunu arıyor.
Every step that I take is another mistake to you And every second I waste is more than I can take En son SoulBlade tarafından düzenlendi : 06-11-2004 18:04. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
bu yarışma herkese mi açık?
öğrenci olmak mı gerekli? çalışmaları nereye nasıl ne zaman yollayacağız.. biraz daha bilgi lutfen.. başarılar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Karedeniz Teknik Üniversitesi Eskiz Mimarlık Kulübü'nün Yeni Dönemde Yeni Logo adlı logo tasarım yarışması katılım koşulları;
* Yarışmanın amacı gereğince Türkiyede eğitim veren Mimarlık Bölümleri (yan dallar da dahil*) içerisinde öğrenim gören öğrencilerin katılımına açıktır. Yarışma sonucu kazanan yarışmacının ödülü alabilmesi için öğrenci belgesini kulübümüze teyid etmesi gereklidir. Aksi taktirde ödül Değerlendirme Kurulunca berlirlenen yedek yarışmacıya verilecektir. * Yarışmanın genel amacı halen eğitim görmekte olan mimarlık öğrencilerinin ( yan dallar da dahil*) eğitim süreçleri içerisindeki öğrendikleri tasarım kuram ve kurallarını kullanmalarına zemin hazırlamaktır. * Değerlendirme Kurulu yarışma sonuçlarını Kulübümüzün işlev ve amaçlarına uygunluğu,tasarım ve tasar ilkelerinin kullanımı , yarışma ruhu taşıyışı adında üç grupa değerlendirecektir. * Yarışmaya son katılım tarihi 20 Kasım 2004 saat 24:00 'dır. * Yarışmacılar logolarını dijital ve ya A4 boyutunda kağıt üzerinde hazırlayacaktır.Trabzonda olan katılımcılar bizzat bölüm içerisinde elden verebilirler.Diğer illerden olan katılımcılar ise yaptıkları çalışmaları direk dijital ve ya 400dpi da taranmış olarak e-mail yoluyla blayzerose@yahoo.com adresine göndereceklerdir.Logoya ek olarak tasarının bir de sözlü anlatımını en az 300 kelime ile yazılı olarak ifade edeceklerdir.Bununla birlikte katılımcıların kendilerine ulaşabilmemiz için eksiksiz olarak aşağıdaki bilgileri bize belirtmesi gerekmektedir. Ad/soyad Öğrenim gördüğü okul ismi/sınıfı/numarası Telefon numarası * Yarışma sonuçları 1 Aralık 2004 tarihinde www.eskiz.org , www.arkitera.com/forum adresinin ilgili forum bölümünde yayınlacaktır. Bu tarihten itibaren yarışmacılar en geç 1 hafta içerisinde Kulübümüzle irtibata geçmesi gerekmektedir. Süre aşımında Değerlendirme Kurulu belirlediği yedek yarışmacıyı 8 Kasım 2004 tarihinde ilgili yerlerde duyurup devamında 1 haftalık beklemeye geçecektir. * Açıklanan birincinin açıklama tarihinden itibaren öğrenci belgesini 1 haftalık süre içerisinde Kulübümüzün kendisine vereceği fax numarasına faxlaması gereklidir. * Yarışma ödülü ; Tasarım Dergisi 1 Yıllık Abonelik. * Hazırlanan logo ve sözlü anlatım belirlenen tarih içerisinde blayzerose@yahoo.com adresine postalanması gereklidir. Mailinize cevap olarak en geç 2 gün içerisinde size çalışmanızın elimize geçtiğine dair bir yanıt mesajı gelecektir. Aksi taktirde çalışmanızı tekrar gönderin. Şayet yine cevap alamazsanız çalışmanızı BU FORUM ADI ALTINDA yeni bir başlık açarak sunun. * Kulüp hakkında bilgi için sitemizi kullanabilirsiniz ; www.eskiz.org * (*)İç Mimarlık , Peyzaj Mimarlık , Şehircilik ve Bölge Planlama * Yarışma ile ilgini sorularınız için ; Yazışma adresi ; blayzerose@yahoo.com Telefon numaraları ; 0544 322 09 91 ( Organizasyon Komitesi Başkanı , Mustafa TORAMAN) 0535 251 82 82 ( Başkan , Abdullah Çıkrıkçı ) 0536 236 10 34 ( Başkan Yardımcısı , Numan Atakan Palaşoğlu ) Saygılarımla, Mustafa Toraman Organizasyon Komite Başkanı Başarılar.... En son Eskiz tarafından düzenlendi : 07-11-2004 10:22. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
İlgilenen arkadaşlar varsa link aşağıda belirtilmiştir.
Saygılarımla ... http://www.arkitera.com/forum/showt...19616#post19616 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ Tanitim Toplantisi
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ Tanitim Toplantisi:eskİz'İn Yenİ DÖnem ÇaliŞmalari Ve KulÜbÜn Yenİ YÖnetİmİnİn Tanitimi Yapilacaktir.
Tarİh:10 Kasim 2004 ÇarŞamba Saat:13.00 Yer: KtÜ Mİmarlik FakÜltesİ Kosgeb Salonu |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bİr Örnek
Tasarim Kadİr Uyanik KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ Tanitim Komİtesİ BaŞkani
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam arkadaşlar.ben kadir somuncuoğlu.jüri eskiz grubundan mı oluşuyor?merak ettim.bir de daha belirgin bir tema yahut başlık mevcut mu?
kolay gelsin.....
i want to know god's thought....the rest are details.. En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:01. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Saygılarımla... En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:02. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ
KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULÜBÜ
tasarım:kadir uyanık |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
nedir bu?kulüp üyesi mi kazandı? 20 kasım son teslim değil mi?ben mi yanlış biliyorum?
i want to know god's thought....the rest are details.. En son @rchik@dir tarafından düzenlendi : 13-01-2005 18:45. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
YariŞmaya Katilim
YariŞmaya Katilim 1 Tane Olunca SonuÇ Ta Bu Oluyor Kazanan Bu Degil
Bu Olayi Yonetim Kurulu Toplantisinda Gorusecegiz .....kanimca Bu Logo Olacak Benim Gorusum Tabİİ Bu.......bu Arada Kadir Somuncuoglu Sun Galiba Selamlar En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:02. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
biraz aceleci davranılmıyor mu?
K.T.Ü Eskiz grubuna ilk etapta İstanbul'dan selamlar diye başlamak isterim.Gelelim yarışmadan duyduğumuz memnuniyete.Eskiz grubunun yıllardan beri her toplantıda konuşup karar veremediği ya da buna zaman ayıramadığı bir sıkıntısıydı bu. İlk çalışma olarak olumlu-Geleneksel İstanbul gezileri ki artık bizlerden sonra da devam ettiğine göre gelenekselleşiyor bu da takdir edilecek bir çalışma fakat yarışma formatı olsun süresi olsun ki bu duyuru süresi olarak tarafımca ifade edilmektedir yetersizdir. Bir başvurunun olduğu yarışmada tek ödül adil ve etik değildir.Eskiz'e yakışan teşviği arttırıp gerekirse okul yönetiminden bu konuyla ilgili destek alınmalıdır. Örneğin;bir workshop yapılıp tüm öğrencilerin bir ürün ortaya koymaları istenip beraber çalışmaları sağlanmalı ve bu eylemin sonunda ki bence en güzeli de bu biraz ırkçı bir tutum olacak ama eskize ait bir olgunun bu çalışma sonunda ktü'den çıkması.Dostane bir teklif benimkisi bu konuda aceleci olun ama aceleci davranmayın......
t-ARCH En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:03. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili Arkadaşım,
Kim olduğunu bizlerle paylaşır mısın umarım ki sana şimdilik böyle hitap edebiliyorum... Öncelikle yarışma ve Eskiz hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler... Yanlız bence siz biraz aceleci davranmışsınız ... Malum yarışma aslında öğrenciler için eğlence amaçlı düzenlendi... İstesek daha büyük bir veya birden fazla ödülü okul desteği olmadan da koyabilirdik ... yalnız biz burada yarışmanın öyle abartılması taraftarı değiliz... Malum anlattıklarımın yeterli bir açıklama olduğu kanısı içindeyim... Geziye gelince bizim gelenek veya göreneklerle hareket etme gibi bir olayımız yok... Zaha Hadid ve diğer birkaç sergi programının örtüşmesi üzerine ani bir kararla gidildi, ayrıca bu geziden çok kısa bir ziyaret oldu... Saygı ve Sevgilerimle... M. Toraman En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:05. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
benim ki yalnızca bir fikir.....
değerli arkadaşım m.toraman
Bu noktada zaten benim de ifade etmek istediğim de buydu.Fakat yarışmanın selameti ve akıbeti açısından yön göstermeyi kendime ''eski bir eskiz üyesi olarak'' uygun gördüm. Görüyorum ki bu sizi rahatsız etmiş olacak ki böyle bir mesaj atma gereği hissettiniz.Benim belirttiğim husus okul yönetiminin size kaynak sağlayarak değil tabiki eskizin öz kaynakları ve gücü buna yeter ama 1 hoca +10 öğrenci belki daha farklı sayılarda gruplar oluşturularak bir beyin fırtınası oluşturulması ve bu sayede kısa zamanda ürüne kavuşulması yönünde idi. saygı ve selamlar. HÜSEYİN TOK
t-ARCH En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:05. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Logo YariŞmasi Hakkinda
SEVGİLİ HÜSEYİN ARKADAŞIM LOGO YARIŞMASI ZATEN AMACI BÖLÜME AÇILIM YÖNÜNDEN DÜZENLENMİŞTİR .....SONUÇTA ŞAHSEN BEN LOGO İÇİN DEĞİL DE LOGODAN DAHA ÖNEMLİ OLAYLAR İÇİN BEYİN FIRTINALARI YAPMAYI DAHA UYGUN BULUYORUM....ZATEN KULÜP İÇİNDE DE İŞLER BÖYLE YÜRÜYOR ZATEN....
YARIŞMA İLE İLGİLİ TARİHLER HEPSİ ARKİTERA YARIŞMA BÖLÜMÜNDE YAYINLANDI VE KTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİNDE.....KTÜ İNŞAAT KANTİNİNDE...... KTÜ ÇARŞI BİNASINDA YAKLAŞIK 1.5 AY ASILI KALDI ......EĞER KATILIM OLMADI İSE BU ESKİZ KULÜBÜNÜN YETERSİZ DÜŞÜNCESİ DEĞİL UYANMAMAKTA ISRAR EDEN KTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ VE KTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİNDİR.......BU SÖZLERİN HİÇ BİR KÖTÜ AMAÇLI YAZILMADIĞINI DA AYRICA BELİRTMEK İSTERİM .....NE SANA NE BİR BAŞKASINA .......... saygılarımla A.ÇIKRIKÇI KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULÜBÜ YÖNETİM KURULU BAŞKANI En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:06. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|