|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
bir şeyler yanlış gitmiyor mu sizdcede
ama neler bölüm hakkındakı tüm eleştiri ve kritiklerinizi bekliyoruz... iyi-kötü,dogru-yanlış,dersler-hocalar,arkadaşlık,siz ve biz, her şey ama herşey.... emin olun artık bir şeyler değişecek!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
evet füsun bişeyler deişmeli ve bunun için herzaman yanındayım birlikte deiştireceiz bişeyleri
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
DeĞİŞİyor Zaten
DeĞİŞİyor Zaten Bu Arada Mİmce Kendİnİ Tanitirsan İyİ Olur
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
haklısın füsun
aslın da değişmeye başlamış bile baksan daha önceden böyle bir şey yokken arkiteradan bir forum alınmış.burda o okulların içerinde ktü yazısı görmek ne kadar güzel bir şey olduğunu çok ii bilirsin füsun.yaacağınız bütün çalışmalarınız da yanınızdayız..artık budan sonra herşey değişecek giibi....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
mimce kim?
apo ben cewoş
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
apocum başkancım, biz elbetteki biliyoruz birşeylerin değiştiğni benim merak ettiğim başkaları bunun farkında mı? anladıgım kadarıyla bizden başka pekde farkında olan yok bak relax ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
birde arkadaşlar degişti degişmedi yada degişecek gibi şeyler değil, sizce ne degişti ne degişmedi? ne değişirse iyi olur ne olmaz, neden memnunsunuz veya degilsiniz? benim merak ettiğim bu ve eleştirileriniz tek tek değerlendirilecek ve bir sonuca varacak boş yere sormuyoruz yani şşimdi bekliyorum cevaplarınızı emın olun çok işe yarayacak... bence bu fırsatı kaçırmayın ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili Arkadaşlar,
Uzun süredir yürüttüğümüz çabanın bazı hocalarca kendilerine amele tutma arzusuna yeni bir kapı açtığını bilmenizi isterim. Bu nedenle kişisel çabalarınızı sadece kişisel yapın... Bundan sonra Eskiz adına yapılacak birşey yönetim kurulu ve üyeler tarafınca toplu yapılacaktır. Kimse sizden siz eskiz üyesisiniz gelin bize burda yardım edin deyince buna sıcak bakmayın çünkü bazı dinazorlar bölüm içerisindeki hiyararşilerini devam ettirmeye çalışıyorlar... Mevzu üzerinden yakında küçük bir toplantı teklifi verecem... Bilgilerinize... Saygılarımla... Mustafa Toraman , Organizasyon Komite Başkanı |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
merhaba millet
Alıntı:
ok.kolay gelsin.ofis girl yanınızda![]() mimarca |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet ..
Başlıkta da dediğim gibi bölümümüzde gerçekleşen bazı şeyler sevindirici ki .. Bundan kastım gün geçtikçe birşeylerin farkına varan arkadaşlarımızın sayısının atrması .. Yeni dönemin ilk toplantısı benim için çok heyecan vericiydi O yüzden katılan herkese teşekkür ediyorum Yalnız bunun devamının da olması gerektiğini sizlerde biliyorsunuz bizler gibi Ayrıyeten sizlerden acizane bir isteğim olacak arkadaşlar .. Madem böyle güzel bir forum sayfası açılmış .. Gereksiz konular yazılmasın .. Gereksiz polemiklere girilmesin .. Gerçi neyin gerekli neyin gereksiz olduğu tartışılır ..Neyse bizler destekçiniz olmaktan gayet memnunuz .. Birde şu sevindirici bir olay .. Kişilere takılı kalınmayıp topluca hareket edilmesi .. Neyse fazla uzatmanın şu an için bir anlamı yok .. Tekrar teşekkürler ARKADAŞLAR ! etiC / Selim |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
|
mustafa kelimelere dikkat
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Bernacim Zaten Seffaf Olmaya CaliŞiyoruz
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Arkitera Üyesi
|
ok cewos
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Üyesi
|
bence...
Alıntı:
Ayrıca Füsun'un tartışma konusu mükemmel bunu açarak tartışıp sonuca ulaştırma kanısındayım.Değişmeyen ve asıl değişmesi gereken usta-çırak ilişkisi bence bunun doğru olmayıp yaratıcılığı kısıtladığını çok iyi bilenlerin bazıları hatta çoğu hala aynı davranışlar içindeler Hocaya beğendirmek zorunda olduğumuz çalışmalar yapmak istemiyoruz.Bu konuda daha dikkatli olunması rica ediyorum... Desteğinizi bekliyorum.Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gizem kızma ama sana yine muhalefet etcem.Katılmıyorum kızım sana usta-çırak ilişkisi öğrenme yöntemlerinin olmazsa olmazıdır
heleki mimarlıkta.. usta çırak olayına bide ters açıdan bak her şeyi en kolay yönünden görme imkanın var (biraz açıyım teorik bilgi yok söylem var duyum var dokunma var birebir etkileşim var ve üniversite hayatın boyunca senin yolundan geçmiş 7 hoca var)Ve bi örnek hatırlıyorum xxxxx hoca mor rengi seviyomuş mor renkte bi tasarım yaptım 90 100 aldım.. Bence düşünce kolaya kaçmak değilde hocanın nefret ettiği bi renkten mükemmel bişeyler çıkartmaya çalışmak olmalı. bi çok şey hatta herşey diyebilirim düşüncede bitiyo.Rüzgarın yönüne göre yelken açmaktansa kendi çizdiğin rotada zorluklararağmen ilerlemek daha mantıklı ve hoş geliyo bana.Gizem valla ukalalık yapmıyom kızma! Bu arada ben atakan |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|