|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Ben yinelemekte fayda görüyorum .. Kullandığımız kelimeleri daha özenli seçelim lütfen .. Mustafa haklı olduğun noktaların farkındayız hepimiz Ancak senden öncesininde olduğunu düşünmelisin ki Bazı şeylerin yürümesi içinde göz yumman ve prensiplerinde olsa ufak tefek fedakarlıklarda bulunman gerekir .. Neyse bu konuyu buraya taşımak ne kadar anlamlı bilemicem ama Olmuş bir defa .. Kafanızı fazla yormayın Herşey yoluna girer !
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
tamam musti rektor ol :))))))
tamam musti rektor ol
))))) rektör mustafa toraman
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Garipsedim
Olayın iç yüzünü tam bilemediğim için sadece tahmin etmekle kalıyorum, elbetteki herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır, üzme kendini mustafa elbet herşey açığa kavuşur, bu kadar sert tavır koymana gerek yok musti
Neyse elbet biryerlerde yanlış anlaşılma vardır ha yok kasıt varsa çözümlenmeyecek konu yoktur zaten o konu da çözüme kavuşur... Takmayın kafanıza böyle şeyleri...
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
www.uniaktivite.net
www.uniaktivite.net'e mutlaka girin arkdaslar bizim kulübün logo yarışmasını ilk sayfadan duyurmuşlar
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
atakan ve gizem yazılarınız süper böyle karşılıklı eleştiri içinde olmanız bu konuya farklı bakış açıları getirmiş,okuyunca ikinize de hak verdim bu konu daha ii tartışılırsa çok ii sonuçlar ortaya çıkabilir..
ben tavrınızı beğendim doğrusu
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Forum Üyesi
![]() |
neler değişmeli
arkadaşlar geçenlerde asistanlarımızdan biriyle eskiden bizim bölümde neler olurdu diye kısa bi konuşma yaptık yani geç saatlere kadar bölümün açık olması orada çalışma imkanı vs. söylediği şey ilginçti eskiden bölümdeki hocalar daha heyecanlı ve daha fedakarmış....Suçu hocalara atmak amacında değilim bu haksızlık olur bence ama ciddi anlamda yönlendirme eksikliği olduğu kanaatindeyim. Açılan bir öğrenci yarışması sadece pano da duyurulmalımı yoksa bu anlamda öğrenciler yönlendirilip birkaç ekiple katılmakmı daha doğru. yani ne biz tembellik yapalım ne hocalar.... bunun için uğraşmak gerek bence
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ççççççoooooooooooooooooook güzel!!!
konuyu açtığımda bu kadarını beklemiyordum ama harğikasınız millet. dahasıda gelecek eminim!! ben umutluyum ama yeni asistanlardan!!!! onların gelecek vadettine inanıyorum!!! siz ce??
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Dinamizmi ayakta tutun!
Yazdıklarınızla düşündüklerinizle ve de eylemlerinizle dinamizmi ayakta tutun;ayakta tutun ki kapılar açılsın...KTÜ'nün inanki buna ihtiyacı var.
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bana yardım edin..!!
selam ben gümüşhane mühendilik fakültesi inşaat mühendisiligi 2 sınıfta okuyorum.yardım edebilecek mimar arkadaşlardan bi istegim var. benim yabancı oldugum mimarlık bilgisi dersi hocamız bizden bi ödev yapmamızı istedi işledigimiz dersle paralel olarak konu belirlemedi herkes bi konu belirleyip hocaya görsel ,yazılı yada başka bi şekilde sunacak dedi örnegin:osmanlı mimarisinde çatı egimleri gibi bişey bu örnegin ben kendim saladım hocada buna benzer detaylar istiyo. mimarlık cok geniş bi konu oldugu için sizin yardımlarınıza ihtiyacım var bana bi yol göstere bilecek arkadaşların e-postalarını bekliyorum gamos_61@hotmail.com şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|