|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Muhalefet Olmasan ŞaŞardim Zaten...
Şaka bi yana bazı konularda sana katılıyorum evet mor olmayan bi renkten harikalar yaratmak gerekir bence de ama bu ne kadar mümkün gerçi ben yapmıştım ama
bazen de bunun gerçekten bütün hevesini körelttiğini hissediyorsun bazen de iş inada biniyor ve daha başarılı olmak için daha fazla çalışıyor ve sonuca istediğin şekilde ulaşabiliyorsun ama mesela proje dersinde (ki benim hiç başıma gelmedi) hoca hep kendi istediğini uygulatmak istiyorsa örn sen organik çalışmak istiyorsun o ise hayır illa kare çalışmalısın diyo her çalışmanı karalıyo maketini parçalıyo ne yapardın???
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Kafanızı kumun içinden çıkarın artık!!!
Alıntı:
1! Bilip bilmediğiniz konularda konuşmayın... bi laf vardır ... susarak öğrenirsen ancak öğrendiğinde diyecek lafın olur!!! 2! Bu zamana kadar bu okulu batıranlar eğitmenler değil öğrencilerdir! BU TARZ YAZILAR YAZILMADIĞINDAN BU BÖLÜM BU HALE GELMİŞTİR!!! 3! Başınızı kumun altından çıkartında bakın bi okulda neler dönüyor !!! ......... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
tamammmm..
ya bak aslında bende saçmalıyorum ama bu bi seçim meselesi ya 10 yıllık 20 yıllık hocalarla ben kimimki çiş yarıştırıyorum ama bu bidüşünce yapı karakter meselesi.
elbetteki organik bişeyle mükemmel bi yapı çıkabilir.. bunu ispatlayabilirsin.. ama bu çok iddaalı bişey dediğim gibi o bi hoca.
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
usta ile çırak
zaten mezun olunca kendi tasarımlarımızda özgur olacagız şimdi zaten bize tasarım nasıl yapılır onu ogretmeye calışıyorlar onlar biliyor biz bilmiyoruz mecbur usta çırak ilişkisi olucak
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Benim bugünlerde çok kullandığım bi söz var Ortamdan bi şeyler hak etmek için ortama bişeyler vermelisin hepsi bundan ibaret olaya geniş bakarsan hocanın isteği gayet doğal...
Aynı zamanda bugün biz kulüpler birliğinin afişlerini yapıyoruz 1 tane yaptık 2 tane daha yapıcaz bu benim babamın hayrına değil ama ilerdeki koparacaklarını düşünerek bazı sorumlulukların zorlukların altına yatmak lazım yatmak lazım mustafaaa
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ne AfİŞİ Ne Hocasi Ne SaÇmaliyorsun Atakan Sen Delİ Etme Benİ !!! Adama Gİdİyoruz Saatlarce Yanindan Duruyoruz Vaktİmİzİ Ayiriyoruz Sonrada Bİ Anamiza KÜfÜr EtmedİĞİ Kaliyor !!! Ne Kadar Yazikkİ Sİz HerŞeyİ İstedİĞİnİz Gİbİ Anliyorsunuz Ama Farkinda DeĞİlsİnİz Kİ Bazi Dİnazorlar KulÜbÜ İstemİyor !!! Ve Emİn Ol Burda Bunun Acisini Ben Çekİyorum ... Sİzse GeÇmİŞsİnİz Pc BaŞina Forumda Girgir Yapiyorsunuz!!!
Olmaz Atakan Bunlar... BÖlÜmde Bİrİlerİ Bİrİlerİnİn Arkadasindan İŞler Çevİrİken Sİz Burda Usta Çirak İlİŞkİsİnİ KonuŞamazsiniz!!! Ama Sİze GÖre Hava HoŞ ... ÇÜnkÜ Hala Bulutlarin Üzerİndesİnİz!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu tarz tartışmalar her zaman için dikkat çekici ve nokta vuruşludur
Ancak söylemlerimizde kullandığımız kelimeleri bencede dikkatli seçmeliyiz ki bu en başta kendimize saygı duymayı gerektirir etiC / Selim |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
ya mustafa kim istemiyor
kim istemiyor musti kadrosu bile ktü den alınan bir hoca hakkında konuyoruz burda resmiyette hiç bir sey yapamaz kendi içinde istemiye bilir bunlar dogal seyler yeri gelecek daha neler olacak sen biraz heyecanlı hareket ediyosun biraz sakın musti
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Resmiyette bişey yapmasına gerek yok ... çünkü okullar hatır gönülle yürütülüyor!!! özelini okursan gerekli açıklamaları yaptım ... umarım açık seçik anlamışsındır herşeyi!
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Olayi Ben Bİlİyorum
Hatta Kofte İÇİn Kiymadan Olmam Falan Demis Birak Konussunlar ...bİz Bİr Seyler Yapmaya Basladigimizda Konusan Falan Kalmayacak ......dagitamaz Bİzİ
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Yine yanlış düşünceler :)
Ya ben polyannayım veya siz fazla ince düşünüyorsunuz arkadaşlar, bu bölümde klübün olmamasını istemeyen hoca yoktur çoğu çoğu klübe uzak ilgisiz hocalar bulabilirsiniz ki bu da doğal birşey, haa zorunda bile değiller sonuçta nitekim klübe katılan öğrenci sayısı kaçtır veya kaç olacaktır? Bunun üstünde düşünülmeli, klüp bireysel olarak getirisi olduğu kadar götürüsü olan da bir uğraştır bunu da hatırlatmak da fayda görüyorum, ayrıca hocalara dinazor yakıştırmasını pek uygun bulmadım arkadaşlar, ayrıca konuya açıklık getirmek gerekirse bazı hocaların sizi çağırma sebebi şudur olayı amelelik olarak görmemeli bence, elbetteki yardımın sınırları bellidir, eğer siz bir saatinizi size bir katkısı olmayacak bir iş için ayırıyorsanız bu yine sizin içindir, düşünün O "dinazor" tabir ettiğiniz hoca size yardım ederek ne kazanacak, sizin ona yardımınız ona karşı yapmış olduğunuz samimiyet göstergesidir, bir jesttir, yardım kelimesinin sınırları korunularak elbetteki klüp adına bazı fedakarlıklar yapılmalıdır diye düşünüyorum. Eğer saygı görmek istiyorsanız önce saygı göstermelisiniz, belki ağır bir tabir ancak doğrusu budur arkadaşlar, ilerlemek için elinizi taşın altına koymayı da bilmelisiniz. Olay isyanları oynayarak varolan düzeni toptan değiştirmek değil düzende yanlış giden şeyleri konuşup anlaşarak çözüme kavuşturmak olmalıdır. Detayları klüp toplantısında çözeceğinize eminim . Saygılar
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
katılıyorum ugur''''
bencede hocaların kulübü istememesi diye bir sey yok yada ben oyle dusunuyorum.....hocamızda mustafaya bazı seyler soylemıs ama oda sinirli iken soylemıstır bence ortada yanlış anlaşılma vardır diye dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Konu üzerinden daha fazla yorum yapmak istemiyorum ... gelecek toplantıda bizzat ben ilgilecem... İyi akşamlar... |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
biri bizden yardım isterse yardım ederiz herkese hocalarımıza destek çıkarız 'ileriyi düşünerek fedakarlık yaparız' ama kendi paşa gönülleri bilir yapacağımızı sonuna kadar yaparız ama maksat farklıysa(ki bende öyle olduğunu sanmıyorum) paşa gönülleri bilir
ne demişler iyilik yap denize at..mustafa sıkma canını sen en iyisini yaptın hiiççte bişey olmaz..
|
|
|
#30 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Doktor valla insan yaptığına da yapacağına pişman oluyor... bu arada apo köfte felan dedide miğdem guruldamaya başladı ...
Valla kafaya koydum rektör olacam ne dersiniz desteklermisiniz ?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|