|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
KTÜ Öğrencileri Buraya
KtÜ LÜ ÖĞrencİler Burada BÜtÜn Sorunlarini TartiŞabİlİerler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
KtÜ Deki Durum
KtÜ Deki Durum
-------------------------------------------------------------------------------- BEN KARADENIZ TEKNIK UNIV OGRENCİSİYİM EvET DEDIGINIZ SORUN TURKIYEDEKI 7 UNIV DISINDA AYNI 1990 SONRASINDA MIMARLIK FAKULTELERININ SAYISINDA INANILMAZ BİR ARTIS OLDU AMA AKADEMISYEN VE ALT YAPI AYNI ORANI BIRAKIN YARISI KADAR BİLE GELİŞMEDİ VE HALA TURKIYEDE YENI 4 MIMARLIK BOLUMU DAHA ACILDI SU AN OGERNCİ ALMIYORLAR AMA ONLARIN DA AKADEMISYENI BİLE YOK DAHA BEN ODTU MIMARLIK FAKULTESI TARAFINDAN YAPILAN VE 2003 KASIM ARALIK MIMARLIK DERGISINDE DE YAYINLANAN TURKIYEDEKI MİMARLIK OKULLARININ ÖGRENCİ BASINA DUSEN AKADEMSIYEN SAYISININ ORTALAMASINI YAZIYORU 1.ODTÜ 1.25 2.İTÜ 1.75 3.GAZI UNIV 2 4.YILDIZ TEKNIK 2 5KARADENIZ TEKNIK 2.2 6.MIMARSINAN 2.4 7.ANADOLU UNIV 2.6 VE DIKKAT EDILDIGI ZAMAN BU UNIVLERIN TURKIYENIN EN ESKI UNIVERI OLDUGU GORULUYOR BEN MIMARLIK TERCİHİ YAPACAK KİŞİLERE ŞU TAVSIYEDE BULUNUYORUM ONCELIKLE FAKULTENIN ESKILIGINE BAKSINLAR cunku ne kadar eskı ıse fakulte egıtımı o kadar oturmus ve akademısyen sayısı o bir o kadar da fazla oluyor __________________ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK KLÜBÜ eskiz.org En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 01:56. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Apo Olaylara Biraz Genel Bak Çok Derinlere iniyosun Be Kardeşim SEn işine bak Git proje çizz Sanane Öğrenci Başına Düşen Akademisyende Halla Halla Türkiye yi SEn Mi Kurtaracaksın
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|