|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Trabzon
Öğrenci
![]() |
Sosyal Hayat
KTU'lü Mimar adayları bölüm dışında neler yapmaktan zevk alır? Örneğin okulumuzdaki klupler, okul takımları bunlardan hangileri tercihiniz? Ve bunların Mimarlığa olan olumlu olumsuz etkileri sizce nelerdir?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Öğrenci
![]() |
KTÜ Mimar adayları bölüm dışında meydan parkında çay içmeye gider, betonda dondurma yemeye gider, mass performans hallde ki konserlere gider(özellikle okulumuzun gruplarından İstimlak'ın
), arada basket oynar ve dahasını yapacakta zaman bulamaz yatar
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Trabzon
Öğrenci
![]() |
peki ya müzik? Nasıl bu kadar iyi,başarılı olabiliyorsunuz? mesala üniversitede size destek olacak bir yer var mı? nerde prova yapıyorsunuz, Müzik klubu olabilir mi?
En son güneşli tarafından düzenlendi : 31-08-2007 23:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Öğrenci
![]() |
Öncelikle üniversiteden gram yardım alamazsın söyleyeyim. Tam tersine köstek bile olurlar. Şenliklerde çıkan olayları biliyorsunuz. Ben bizzat rektörümüzle bunu şenlikler başlamadan konuştum(Reşat Sümerkan Hocamızın part time öğretmenlik yaşamına geçerken). Rektörümüz halkla üniversiteyi bütünleştirmekte bizim görevlerimizdendir dedi ve sonuç; halkla bütünleştik başka bir gruptan bir arkadaşımızın eli kırıldı. Seneye şenliklerde biz amatör gruplar çıkmama kararı aldık. Yani kısacası üniversiteden bişey bekleme.Ama müzik grupları olarak dayanışma içindeyiz ve çok iyi arkadaşlıklarımız var.Tek desteği ordan bulabilirsin. Çalışma olarak genellikle Vokal musik sağolsun orda çalışıyoruz. Onun dışında stüdyo kiralayarak çalışıyoruz. Herşeyden önce çalış ve sabret ve sev. buarada biz ne çok iyiyiz nede başarılı.Kendini müzisyen biri olarak bile göremeyen biri olarak diyeceklerim bunlar.Umarım haddimi aşmamışımdır..kolay gelsin müzik yaşamında
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Trabzon
Öğrenci
![]() |
ktu lü arkadaslar nerdeler? sadece projeyle uğrasarak mı vaktınızı geçiriyorsunuz yoksa?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
evet denebilir aslında
Ama şu bi gerçekki istenildiği takdirde mimarlık bölümü okuyan bir öğrenci hobilerinede vakit ayırabilir. Bana göre proje hiç bir zaman bitmez. Kendinize vakit ayırmak için projeye nerde dur demenizi bilmeniz gerekir derim ben |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Trabzon
Öğrenci
![]() |
katılıyorum mimarlık öğrencisı kendine de hobılerıne de zaman ayırabılır. önemlı olan bunu ıyı dengeleyebilmektir.bu arada teslime çok az kaldı bütün arkadaşlarıma kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Ben okulda iken Ktü satranç kolunu kurmuştuk. Her dönem bir turnuva düzenler idik. Meydan parkında çay içerdik. (Her akşam) Kütüphane deki VT420 terminaller ile irc yapardık. (O zamanlar internet genelde üniversitelerde olduğu için chatte seviye iyi idi.) Sınıf arkadaşlarımızla (ilk 2 sene) şehri gezerdik. Güney plakçılıktan (Temel abiden) vcd olarak film kiralar onu seyrederdik. Son sene internet kafeye gider ya ağdan age of empire oynardık ya da counter strike oynar idik. Evimizin olduğu mahallenin gençlerinden dayak yerdik. Hatta ev ortağım kampüste dayak yemişti. Sütçüde süt içerdik. Nazarda bazen yemek yerdik. Tenis turnuvalarını izlerdik. Kapalı havuza yüzmeye giderdik. Öfff ya özlemişim okulu be. Bu liste uzar gider böyle.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|