|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
e-book arşivi
Arkadaşlar merhaba ,
3 yıldır özenle biriktirdiğim ebook arşivimi paylaşmak istiyorum , toplamı 22 gb ( 6 dvd) boyutundadır. Birçok dergi ve özel kitaba ait taramalar var. Tamamı hakkında bilgi almak isterseniz lütfen eposta veya msn üzerinden irtibata geçin. msn&eposta xxxxx En son ayasofya tarafından düzenlendi : 01-04-2007 23:54 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Paylaşmak derken satıştan mı bahsediyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
O zaman konuyu aşağıdaki başlık altına açarsanız iyi olur.
http://forum.arkitera.com/135-urun-satanlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
arşiv kapsamı hakkında bilgi verirseniz rakamların oluşturmaya çalıştığı cazibeden daha fazlasını sağlayabilirsiniz gibi geliyor...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
isteyen olursa özel mesaj atabilir yada eposta yoluyla tam içerik hakkında bilgi edinebilir. msn&eposta xxxx En son ayasofya tarafından düzenlendi : 01-04-2007 23:54 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Eğer arşiv içeriğini paylaşmanız doğru değilse nasıl oluyor da SATABİLİYORSUNUZ.
Bu arşivde bütün ama bütün e-book'lar ücretsiz dağıtıma mı girmiş. Zannetmiyorum ki doğru olmaz diyorsunuz. Yok diyelim ki ücretsiz, bu kişiler yani bu e-book'ları üretenler siz para kazanasanız diye bunları ücretisz dağıtmıyorlar ve bunu bilginin başında şart koşuyorlar. 50 ytl ile para kazanır mısınız kazanmaz mısınız bizi ilgilendirmez. Arkitera'da böyle bir şeye izin verilmez. Siz bu şekilde "paylaşım"a gidiniz diye bu foruma biz emek vermiyoruz efendim. Bunu da biliniz. Her halde suç işliyorsunuz. Arkitera'da bu şekilde bir mesaj yazılamaz. Sizi üyelikten ihrac etmeyi (atmayı) düşünüyoruz. Mesaj sayınız ve diğer mesajlarınızın genelinde bir kötülük olmadığından atmadık. Bu ilk ve son olmalı. Bütün e-maillerinizi ve irtibat bilgilerinizi siliyorum ve ayıptır diyorum. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|