|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Bitirme Projesi
İyi günler;
Ben Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisiyim. Bu dönem bitirme projesi alıyorum ve projemin konusu "BORSACILIK İŞLEMLERİ YAPAN BİR ARACI KURUMUN İÇ MEKAN DÜZENLEMESİ" bu konu ile ilgili yapacağım ön araştırma da daha önceden yapılmış bu tür kurumların tasarımları ile ilgili projelerin çözümlerinin nasıl olduğunu gözden geçirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler iyi çalışmalar. Olcay CURE 0533 652 0868 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Global Menkul Değerler tüm şubelerini yeniledi geçtiğimiz bir kaç yıl içinde. Bir mimar eli değmişe benziyor yapılanlar ama kim yaptı bilmiyorum.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ewt hakılısn
ya globale gittim ama hangi mimarın yaptıgını daha örenemedim birde bütün global şirketleri aynı tasarıma ait galiba
ya nerden bulabilirim bu tür yapı örnekleriniiiiiii |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|