|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu e-mail İYTE'de okuyup İtalya'da bir okula yatay geçiş yapmış bir öğrencimizden Bölüm Başkanımız Murat Günaydın' a gelmiş.
İyi günler; Bugün bir e-posta aldım, Julian’ı hatırlayanınız olacaktır, Arnavutluk kökenli lisans öğrencimizdi (Türkçeyi burada öğrenmişti), Mimarlık lisans eğitimine devam etmek için İtalya’ya gitmişti. Mesajını paylaşmak istedim, Teşekkürler, İyi çalışmalar, H.Murat Günaydın, Ph.D. Chairperson, Engineering Management Program Chairperson, Department of Architecture Merhaba hocam nasilsiniz? ben julian derjaj ...eski bir ogrencinizim. ..umarim hatirlarsiniz: ) itayaya gecis yaptigim icin cok ama cok pismanim... burda her sey cok farkli islemekte. sinifta 300 kisi var..ne olduu belli olmuyor...kimse kimseyi tanimaz ![]() devamlilik zorunlugu yok boylece calismak cok zor... italya zaten cok pahali, bi yandan calsmak ta lazm kira felan odemek icin... kritik almak icin 2 ay once randevu birakman lazm ... hey gidi gunler hey ....ben cennetteydim de haberim yoktu bosuna dememisler zaten: balik suyun icindeyken, suyun degerini bilmez. diye belki su anda iytede hala okuyan arkadaslarim farkinda diil ama oyle bi okul sadece o var...degerini bilsinler.. hocam bi sorum olacak: diyelim tekrar okulunuza donmek istiyorm, imkansiz bir sey midir?? gorusmek uzere!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
bende mimar sinandayım bu sene yatay geçiş, geçmek isteyen arkadaşların ümidini kırmayalım bu konuda, bi kere bile keşke geçmeseydim, iyte cennetti demedim ) yanlış anlaşılmasın yinede arkadaşlar gene oklarını yağdırırlar üzerime ama geçmek isteyen varsa gelsin buyursun, üniversite görsün ))![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|