![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Bu sadece basit bir örnekti. Kesinlikle katıldığım bir nokta ise olayı dünya görüşüne katmadan veya katılmadan çözmek gerekliliği, mimarlık, mühendislik veya şehir bilimciliği, kimisinin adı üzerindedir, kimisinin değil ama bunlar bilimdir. Eğer bilimden bahsediyorsak laboratuvara giren veya masasının üzerindeki kağıt kalemine dalan bilim insanı öncelikle hem dünya görüşünü, hem de inancını dışarıda bırakmak zorundadır. Yoksa karşımıza çıkacak tablo "bu bizim eseriniz, bu sizin eseriniz" olacaktır... |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Yani biraz karmaşık bir konu . |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
|
Herkes devam ettirebilir, sonuçta sonu olmayan görüşler silsilesi bu. Zaten bu konu Fatih Belediyesi açısından kapanmış görünüyor. Sanırım biz yanlış yaptık. Günahlarını aldık. Mevcut olan bir yıkımın sorumluluğunu onlara yükledik. En azından öyle görünüyor.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Fatih Belediyesi'ni suçlayamayacağımız gibi bu konuda bir sorumluluğu bulunmadığını da söyleyemeyiz. |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Forum Üyesi
|
Haklısınız ama sanki birden atladık gibi, yani tam öğrenmeden...Zaten sanırım dedim. Eğer sorumluluk onlarınsa, hesabını vermeliler tabii ki.
![]() Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Merak ettim de... Nerede bu yıkılan kısım?"
Merak ettim de... Nerede bu yıkılan kısım?
Ne güzel bir kadın "......" Anoreksiya 13-12-2006, 14:34 #3 gün Üye Kayıt Tarihi: Mar 2006 Konum: engürü Mesajlar: 891 Alıntı: Orijinal Mesaj Metin Karadağ tarafından gönderilmiş Anoreksiya Örneğin geçtiğimiz ay içinde İstanbul Tarihî Yarımada sınırlarının anıtsal sur duvarları linç edilerek trafiğe açıldı. Merak ettim de... Nerede bu yıkılan kısım?__________________ Dünya durdukça, eserlerimi görenlerin beni hayırlı dualarla anacaklarını umarım inşallah...Koca Sinan
|
|
|
#39 |
|
Yönetici
|
Kültür Mirası Kimi İlgilendiriyor?
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Forum Üyesi
|
? Uzun uzun tartıştığımız bir konu ve konuyu biliyorum. Garip bir alıntıyı buraya koymanın bir anlamı yok. Ortada bir yıkıntı var ve ne zaman ve ne amaşla yapıldığı bile belli değil. Trafiğe falan da açılmamış anladığımız kadarıyla. En son gelişmeler biliniyorsa onun üzerinde sohbet edilir. Söyleyeceklerimizi söyledik zaten siz yokken (sorduğum soruya karşılık konan mesaja yönelik yazdım).
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Buraya dalgınlıkla yapıştıdım sanırım...
Çünkü 13 Aralık 2006 günü foruma bir yazımı yapıştırdıktan sonra garip biçimde giriş yapamadım.
Birkaç kez giriş yapmaya çalıştım ama olmadı. Ayrıca doğum günleri bölümü de yok oldu bir anda. O gariplikler sırasında karıştırıp buraya yapıştırdım sanırım... Yazı asıl yerinde duruyor... Ancak asıl gariplik, surların yıkılması karşısında "gün" imzasıyla yazılan yazıların bir "siyasi zihniyetin leşlerini temizlemekle kendini burada DA görevli addetmesi..." Aziz Nesin'in "Du bakali..." adlı öyküsünü andırıyor... Bu tutum karşısında özetlerin yerini biliyorsunuz... Ne güzel bir kadın "......" Anoreksiya "Kadın Parkları" konusunda da olduğu gibi... Hatırlayın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Bağcılar'daki parka müdahale etmek durumunda kaldı... //////////// Alıntı:
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 15-12-2006 10:54. Nedeni: Ek |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
. |