![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Üye
|
yeni bir reasorans mı, yoksa herzamanki berbat merkezlerden mi?
Umarım açık ve yarı açık mekanları, geçişleri olan, tümü ile içine kapalı bir yapıdan ziyade kentsel mekan üreten bir tasarım yapılmıştır. İçinde kültür fonksiyonları vs. de olur..umut ediyoruzz.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
![]() Gördüğüm tek fotoğrafı bu. Bu da çok iyi biz izlenim uyandırmıyor insanda ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 01:55. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cephe şekillendi artık,
fotoğraf çekme şansım olduğunda paylaşmak isterim, Ne yazık ki tam anlamıyla içe dönük bir yapı |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Hadi tamam zevksizler, mimarlıktan anlamıyorlar, şehircilik nedir bilmiyorlar (inşaat yaparken, kaldırımı tamamen iptal etmelerinden belli..), bulundukları bölgeye saygıları yok, vs. Ama hiç değilse yanı başında ki reasürans çarşısına bak, birşeyler öğren, o da yok. Illa büyük ölcekli, postmodern, nişantaşı apartmanı dikecekler. Harcanan paraya da emeğe de yazık. Bu projeyi seçende, çizende, uygulayanda, dünyanın 50 yıl gerisindeler, hiç kızmasınlar.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşımız ne güzel duygularını dile getirmiş...
Ben bu tür yapıların mantığını hala çözemedim,yanıbaşında,caddede onca mağaza,butik varken,neden bu yapının içinde alışveriş yapmak istesin insanlar?Bu konuyu bir meslektaşımla konuşurken,yazın çok sıcakta veya kışın çok soğukta bu tür alışveriş merkezlerinin tercih edildiğini savundu bana.Acaba bende mi bir sorun var ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|