![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kadıköy'e saplanan hançer Şükrü Saracoğlu Stadı: Moda tramvayına ve otoyoluna karşı oluşturulan haklı tepki bu stadyuma da gösterilmeliydi.Bu gün ne yapabiliriz?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
hançer demişken - ki oldukça tanıdık bir terim bizim için - türkiye'de gökkafes'i yıkma ihtimaliniz fenerbahçe'nin stadını yıkmaya oranla herhalde abartmıyorum 100 kat daha fazladır
![]() ne yapılabilir? 30dk'da size bir ışık hızı çözüm hazırladım, kazayla arkitera forum okuyucularından birinin evini sildiysem üzgünüm!! aslında silme çözümünü çizeyim derken yeni bir fikir geldi aklıma, fenerbahçe stadyumunu e5 üzerinden devam ettirirsek başka bir katman olarak trafiğe bulaşmamış olur stadyum etrafındaki çember... sahanın santra noktasından 200m çevresine bir daire, e5'in 400m kadar bir bölümü alt katmanda kalıyor merak edenler için ![]() hem stadda tüm gün oturacaklarına insanlar biraz kurbağalı dere kenarında gezinebiliyor, çiçek koparabiliyor... güvenlik için de iyi uefa da sevinir bu işe istanbullular da... bir yandan da bu çemberle tren istasyonuna daha da yaklaşmış oldu stadyum bu bağlantı da kullanışlı olabilir marmaray'dan sonra... En son orange tarafından düzenlendi : 27-02-2006 14:14. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
kadıköye vurulan hançer
Sizler daha doğmadan Aytekin Kotil adında bir belediye başkanı ilk hançeri kadıköye vurdu.Kalamış koyundan lağım kokusu geliyor diye şarkılara konu olan o güzelim koyu toprakla doldurdu.Deniz kıyısın da bir koyun meydana gelebilmesi için çok çok uzun zamana ihtiyaç varken bu erken akıllı başkan bir kaç günde bu koyo dolduruverdi
Başkalarını bilmem ama ben hala bu zatın arkasından hiç dua etmiyorm.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Sanırım kadıköy 'de trafik sıkıntısı çeken kimse yok. Bu nasıl ilgisizlik arkadaşlar.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|