![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
BOOBY Reklam Ajansı Gururla Sunar
BOOBY reklam ajansı gururla sunar...
ETKİLEŞİMLİ REKLAMLAR Nişantaşı kaldırımlarında..... Siz Şişlililere "itina" ile hazırladığımız etkileşimli reklamlar beklenen kar yağışıyla birlikte hizmete girmiştir. Seçimi tamamen sizlere bıraktık; Etkileşim sırasında, düşerken ya da düşenleri izlerken büyük bir keyifle bizleri anacak ve yerdeki reklamı hafızanıza kazıyacaksınız ya da zaten dar olan kaldırımda NORMAL yürüyebilmek için harcadığınız dikkati iki katına çıkararak reklamları atlamaya çalışacaksınız. UYARI: Etkileşim sırasında başınıza gelebilecek kazalar ve oluşacak yaralanmalardan ajansımız kesinlikle sorumlu değildir. Katkılarından dolayı Şişli Belediyesi'ne teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
tuzak reklamlar:)
vexculex sanirim nişantaşı kaldırımlarına aylar once yerleştirilen cam kapaklı reklam kutularından bahsediyor. bubi tuzağı tadindaki bu kutulara basmamak icin ben de cok caba sarfediyorum dogrusu (hele yagmurda karda!). merak ediyorum gercekten bu kutulara takilan olmadi mi hiç?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|