![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
saatler sabah 9.00'u gösterirken Levent Metro Durağı'nda Taksim yönüne gitmek için metro vagonlarını bekleyen yüzlerce insan birikmiş. Az ötelerinde duran metro vagonları hareket etmiyor, bir huzursuzluk başladı ve nihayet metro vagonları yanaştı ve insanlar doluşmaya başladı. Aradan geçen birkaç dakika sonra tabii ki insanlar kapının kapanmasını bekledi ama öyle olmadı. Bir anons duyuldu "geçici bir arıza yüzünden vagonları boşaltmanız gerekmektedir !"
İşte bu andan tiitbaren zaten işlerine gecikmeye mahkum olanlar indikten sonra belli bir süre sonra gelecek olan yeni vagonları beklerken huzursuzluk da artmış durumdaydı Birkaç dakika sonra metro vagonlarına bindikten sonra nihayet kapılar kapanıp hareket edildikten sonra nihayet moraller yerine gelmişti. Bu tür durumlara maruz kalmak metro gibi bir yerde alışıldık bir durum değil tabii ki. Bu arada bu olay geçen Cuma günü sabahı yaşandı ![]()
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Bu tür sevimsiz aksaklıklar dünyanın her yerinde olabiliyor, merak etme
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
metro
dünyanın heryerinde olabiliyordurda bukadar sıkta olmuyodur sanırım..zaten istanbulda metro-tramway olayı tam bir işkence...dakikalarca beklemeler...sıkış tıkış hiç girmiyelim bence...
ama başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum metro demişken.. 1-2ay önceydi hafif metrodayım aksaray-havaalanı otogarda araç durdu yaklaşık 5dk bekledik sonra bi anons ''sinyalimiz kapalı olduğundan beklemek zorundayız'' buarada 2tip isyan etti ''YAWW KİM KAPATIYOR BU SİNYALİ KARDEŞİM!!'' .... |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Ziyaretçi
|
Re: metro
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
tam bi turist yaklaşımı bu olaya yaklaşımınız ne demek memnun olmayan kullanmaz!! olur kullanmayız...doğru işlemeyen bişeyleri düzeltmek varken neden sıkıntı çekiyim kardeşim levent-taksim hattından bahsetmiyorum bi kıyasda istemedim sizden ayrıca neyse MEMNUN OLMAYAN KULLANMAZ LAFINDAN sonra nedenirki size!!! aksaray-yenibosna hattı gerek planlama..gerek ara durak konumları itibari ile başarısız olmuş utanç verici bir hafif metodur...
not:gerçekten ne metroya ne tramwaya bılaşıyorum artık sizin önerinizden önce verdim bu kararı |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
kişisel alınacak birşey olmaması gerektiği yanında esas olarak konunun özünden de sapmasak iyi olmaz mı?
Sadece şunu demek istiyorum; objektif bakış açımızı kaybetmeyelim. Bakmakla yetinmeden görmeye çalışalım! ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|