![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
taksime yapılan taklar
meraba
taksim meydanında şu anda bulunan ve özellikle sürekli yeri değişen taklardan (sanırım doğru tanımlıyorum, kutu konstrüksiyonla yapılmış bi tanesi istiklalin girişinde duran şeyy den bahsediyorum) ben o kadar rahatsızım ki sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim? bi defa taksim meydanı hep bi vesile ile dağınık hep bir şantiye havasında zaten!! bi de üstüne sadece reklam geliri için çapı 2 m olan dev cipslere hiç bir referans olmadan konulan taklara gerek var mı anlamıyorum Hadi istiklalin girişindekini anladım ama önce gezi parkının oraya - dikkat ederseniz yerini tarif ederken bile tanımlayamadığım bir yer - bostancı dolmuşlarının karşısına konan ve naciz içeceğimizin reklamını taşıyan bu şey şimdi de akm nin karşısında boy gösteriyor bu konuda ne yapabilirim biri bana yol gösterebilirse sevinirim meydanla ilgili tartışılacak bin tane konu başlığı çıkabilir biliyorum ama bu şeyler olayın doruk noktası artık selamlar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|