![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
|
binaların eski dokusunu vurgulayacak boya badana gerekiyor ayrıca..tabela birliği fikrini takdir ediyorum.çok şık ve asil oldu...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
binalara zarar veren tabelalar kaldIrtIlabilir ama tek tip tabela firma imajIna aykIrI. ayrIca malzeme seçimi berbat
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
kimliksizleştirme örneğidir.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
eskiyi taklit etmek eskiyi korumak değildir.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
yerleri tek düze yaparak kimliksizleştiriyor ve mekanikleştiriyor
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Hepsinin ahşap ve pirinç olarak sınırlandırılması çok komik olmuş.Her birinin logoları ve de renkleri çok farklı. Belki ebatları standart tutabilirlerdi. En güzel tepki bazı büyük mağazaların yaptığı gibi tabelalarını mağazaların içine almaları.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Pirinçler de zamanla siyahlaşacak!Yeniden masraf yeniden kirlilik.Standart bir çözüm bulunmalı
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
bu kışla mantığını anlayamıyorum,tek tipleştirmenin ,özgünlüğün yok edilmesinin desteklenmesini anlayamıyorum.tabelaların düzeltilmesinin yolu hepsini aynı yapalım gitsin lan şeklinde olmamalı
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
sonuçlara şaşırdım. tabelaların değişmesiyle caddenin karaktersizleştiğini düşünüyorum.binaların cephe düzenini bozacak müdaheleleri engellemek amacıyla bazı yaptırımlar getirilebilirdi ama bu renk ve malzemeler mi istiklalin sembolü? !!!
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
abesle iştigal,herkesin bu karar uyması da çok şaşırtıcı.kimin tasarım kararı olduğunu merak ediyoruz.hangi ileri fikirli yaratıcılar....
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Böyle bir karar ülenin siyasi kadroların elinde olmamalı. Bir siyasi kadronun yaptığı değişikliği diğer bir kadro göreve geldiğinde değişikliğe uğruyacaktır. Bu tip kararlar o ülkenin sanat ve kultur organizasyonları tarafından alınmalıdır.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
belediyeler bir bicimi empoze etmemeli.bu tur kararlar reerandumla yurytulmelidir..digeri modern bir toplum yonetiminden cok fermanla idareye benziyor.......
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
niyet iyi olabilir ama uygulama yanlış
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
miryarlarca lira harcayıp kurumsal kimlik oluşturan şirketler böyle bir zarunluluk karşısında ne yapbilirki. Bir mekanın güzel olması için herşeyin tek tip renk ve dokudamı olması gerekiyor çok saçma istkla caddesinin ruhu cıvıl cıvıl renkli yapısı
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
bu kadar katı bir kuralın uygulanması bu kadar laçka olur. ahşap desenli plastik kaplamalar iki ay geçmeden kabarmaya başladı. eskisinden rezalet bir gecekondu görüntüsü ortaya çıkıyor. her toplum layık şekilde yaşarmış. şikayet etmenin faydası yok.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|