![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Örnek Olay!..." ve Kutlama.
Yıllardır konu ile ilgili Meslek Odaları'nın ısrarla dile getirdiği soruna bir yerel yönetim olumlu yanıt verdi ve aşağıdaki olumlu adım atıldı.
Kadıköy Belediyesi'ni bu girişiminden dolayı kutlamak gerekiyor. Darısı diğer yerel yönetimlerin, daha doğrusu başka yerlerde oturan yurttaşların başına. Bu konuda ısrarlı biçimde bir toplumsal talep dile getirilebilirse yerel yönetimler neden olumlu yanıt vermesinler ki? 17 ağutos ve 12 Kasım felaketlerinin bir üçüncü adımının atılması mı bekleniyor? M.K. --------------------------- TC. İSTANBUL İLİ KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayın …………………………………………… ………………………………………………… Kadıköy Belediyesi, yaşayanlarının eğitim seviyelerinin yüksek olması ve kurumsallaşmış yapısı- konuya gösterdiği hassasiyet sonucu, güvenli yapı üretimi süreçlerinde Türkiye standartlarının üstünde denetim ile güvenlikli kent yaşamını sağlamaya çalışmaktadır. Kadıköy Belediyesi, Nisan 2004 tarihinden itibaren, verdiği inşaat ruhsatlarında, yeterlilik belgeli kalfa çalıştırılması şartını arayacaktır. Yapı üretim sürecinde önemli bir yer tutan inşaat kalfalarını da eğitimli sektör çalışanı haline getirmek hedeflenmektedir. Kadıköy Belediyesi,Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi,İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ,Türkiye Hazır Beton Birliği ortaklığı ile başlatılacak olan , İnşaat Sektörü Ara Eleman Eğitim Programı ve Kadıköy Belediyesi 2004 yılı ruhsat uygulamaları değişikliği ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantımıza katılımınızı önemle rica ederim. Selami Öztürk Kadıköy Belediye Başkanı YER : Barış Manço Kültür Merkezi TARİH : 03.12.2003 SAAT : 10.00 GÜNDEM : -İnşaatlar da ki uygulamalar ile ilgili film gösterimi - süre 10 dk. -Kad.Bel.Bşk. Av. Selami Öztürk konuşması -süre 20 dk. -Forum – 30 dk. -Kokteyl
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|