![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Biri Bana Anlatsın "İstanbul" Programı
Dün akşam (31 Mayıs Perşembe) Beyaz'ın sunduğu Biri Bana Anlatsın programının konusu kısaca İstanbul'du. Programın konukları Uğur Tanyeli, Murat Belge, Selim İleri, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sunay Akın ve İzzet Çapa'ydı. Konukları kısmen başarılı sayılabilirdi, hiçbir zaman bir arada dahi göremeyeceğimiz isimler aynı masa etrafındaydı...
Bir programın sunucusu çağıracağı konuklar ile ilgili biraz bilgi toplaması gerektiğini, az da olsa konuya hakim olması gerektiğini düşünüyorum. Uğur Tanyeli'ye ilk etapta yönelttiği sorular gerçekten çok başarılıydı İzleyenler var mı? Sizler ne düşünüyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Ben olsam o programa Tanyeli ve Belge'yi çağıracaksam Sunay Akın'ı çağırmazdım. Ya da çağıracaksam onlara sorulacak soruları öncenden birine danışırdım.
Programı seyretmedim ama tahmin etmek çok zor değil.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|