![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kültür ve Turizm Dinamikleri
İMP Toplantıları'ndan "Kültür ve Turizm Dinamikleri", 23 Şubat CUMA günü gerçekleştirilecek.
Kültür ve Turizm Dinamikleri Tarih: 23 Şubat 2007 - Cuma Yönetici: Zeynep Merey Enlil Davetli Katılımcılar: Tülin Ersöz (İstanbul Turizm Atölyesi) Ersen Gürsel (EPA Mimarlik kurucusu) Tavit Köletavitoğlu (Turizm Yatırımcıları Derneği) Beral Madra (sanat eleştirmeni, küratör) Doç. Dr. İclal Dinçer (YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi)
Turkce karakter kullanamiyorum. Ozur dilerim. Cozecegim bu sorunu. En son Zeynep Alpay tarafından düzenlendi : 07-03-2007 11:26. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Panelin konuşmacılarından Tülin Ersöz katılamayacağını bildirdi.
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
Kültür ve Turizm Dinamikleri
Kültür ve Turizm Dinamikleri başlıklı İMP toplantısının haberini http://arkitera.com/news.php?action=displayNewsItem&ID=14734 adresinden okuyabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Uyur uyanık
İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı "İstanbul Kültür - İstanbul Turizm" kitabının tanıtımında Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un iki senedir yaptıklarını özetlediği açıklamasını aşağıdaki linkte okuyabilirsiniz:
http://www.arkitera.com/news.php?act...sItem&ID=14943 Atilla Koç "İki senedir uyur uyanık bir şeyler yaptık. 35-40 yıldır yapılmayan Turizm Master Planı’nı hazırladık. 267 bin tescil yaptık. Türkiye’de 3 bin antik kentin olduğunu ortaya çıkardık" diyor. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|