![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Geçtiğimiz sene gerçekleşen "Mimarlık ve Felsefe" sempozyumunun bu sene ikincisi gerçekleşecek. Bu yaz genelde mimarlık ve felsefe bölümleri öğrencilerinin katıldığı bir atölye düzenlendi. "Kent Atölyeleri" adı altında yapılan bu çalışmanın sonuçları (Allah kısmet ederse)
ekim sonunda Taşkışla'da sergilenecek. Tarihi tam kesin değil galiba ama eğer ilk gün gelirseniz sanal ortamda olacak olan sunumları izleyebilirsiniz.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buraya bir de jpeg ilave edeyim dedim....
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Edememişsiniz !
Eğer teknik bir sorun ise bize destek@arkitera.com dan bir email gönderin, biz koyalım jpeg'i foruma. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kent atölyeleri 5 farklı atölye ve çalışmalarından oluşmakta. Bu çalışmalar farklı kentsel dokularda yapıldı: Beyazıt Meydanı, Bozdoğan Kemeri, Beyoğlu, Topkapı Sarayı ve Esma Sultan.
Amaçlarımızdan biri bu ortamları ve orada hissettiklerimizi bir şekilde Taşkışla'ya taşımak ve bir koridorunda bu kent dokularını yaşatmak oldu. Ürünler oldukça çeşitli oldular: Resim dizileri, hızlı tasarımlar ile poster çalışmaları gibi her an izlenebilecek sunumların dışında sanal ortamda Beyazıt'ı koridora taşımayı da amaç edinen video çekimleri, ses kayıtları ve powerpoint sunumları gibi tek zamanlı sunumlar da olacak. Maalesef kış yarıyılının sıkışık bir zamanına geldiği için bu sunumlar devamlı değil, muhtemelen serginin ilk günü bir programla yer alacak ve çoğu bir daha gösterilemeyecek. Bu nedenle gelmeyi düşünenlerin ilk gün gelmesini tavsiye ederim Belki yanlış bir tümce kurdum o nedenle yanlış anlaşıldı- kusura bakmayın. Umarım ne demek istediğimi anlatabildim. Bu arada Bozdoğan su kemeri'nin bir röprodüksiyonunu da eklemeye çalışıyorum umarım başarılı olurum ![]()
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kent atölyeleri 5 farklı atölye ve çalışmalarından oluşmakta. Bu çalışmalar farklı kentsel dokularda yapıldı: Beyazıt Meydanı, Bozdoğan Kemeri, Beyoğlu, Topkapı Sarayı ve Esma Sultan.
Amaçlarımızdan biri bu ortamları ve orada hissettiklerimizi bir şekilde Taşkışla'ya taşımak ve bir koridorunda bu kent dokularını yaşatmak oldu. Ürünler oldukça çeşitli oldular: Resim dizileri, hızlı tasarımlar ile poster çalışmaları gibi her an izlenebilecek sunumların dışında sanal ortamda Beyazıt'ı koridora taşımayı da amaç edinen video çekimleri, ses kayıtları ve powerpoint sunumları gibi tek zamanlı sunumlar da olacak. Maalesef kış yarıyılının sıkışık bir zamanına geldiği için bu sunumlar devamlı değil, muhtemelen serginin ilk günü bir programla yer alacak ve çoğu bir daha gösterilemeyecek. Bu nedenle gelmeyi düşünenlerin ilk gün gelmesini tavsiye ederim Belki yanlış bir tümce kurdum o nedenle yanlış anlaşıldı- kusura bakmayın. Umarım ne demek istediğimi anlatabildim. jpeg'i maıl olarak size gönderiyorum o zaman
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
ahahaaaa
acaip bir soylem bu kadar da sert olmayin.dogru yerde dogru yapi dogru cevap olurdu. benim tasarimlarimi gormeden konusmayin bence |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|