![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konut ve Kent
İMP Toplantıları: Konut ve Kent
Tarih: 1 Şubat 2007 Saat: 19:00 Yönetici: İhsan Bilgin Davetli Katılımcılar: Emre Arolat, Fülin Bölen, Adnan Kazmaoğlu, Handan Türkoğlu, İsmet Yıldırım Yer: İMP Konferans Salonu- Tepebaşı
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Perşembe akşamı gerçekleşecek "Konut ve Kent" paneli için, toplanti yöneticisi İhsan Bilgin'in hazırlamış olduğu kısa giriş metnini aşağıda bulabilirsiniz.
Konut ve Kent İstanbul'un çehresi son 10 yıl içinde konut üretimi eksenli olarak bir kez daha değişiyor: Bir yandan gayrı-menkul şirketlerinin ve görece büyük yatırımcıların iri ölçekli girişimleri, öte yandan da sorunlu olarak görülen iskan alanlarının kamu inisiyatifi ile kentsel dönüşüm projelerine tabi tutulması, hem makro-formun, hem de İstanbul puzzle'ını oluşturan parçaların yeniden yorumlanmasını gündemimize taşıyor. "Kent ve Konut" başlıklı İMP Toplantısı'nda bu dönüşümün kentsel ve mimari boyutları tartışılacak.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
İhsan Bilgin'in Konut ve Yerleşme üzerine yazılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.arkitera.com/v1/diyalog/i...lgin/konut.htm Diyalog'un konuğu olan Emre Arolat'a yöenltilmiş olan soru ve cevaplara buradan okuyabilirisiniz. Emre Arolat Adnan Kazmaoğlu'nun konuk olduğu diyalog sayfalarına ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. http://www.arkitera.com/forum/showth...&threadid=2128
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konut ve Kent panelimizin konuşmacı listesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel de katılıyor.
Tarih: 1 Şubat 2007 Saat: 19:00 Yönetici: İhsan Bilgin Davetli Katılımcılar: Emre Arolat, Fülin Bölen, Ahmet Haluk Karabel, Adnan Kazmaoğlu, Handan Türkoğlu, İsmet Yıldırım Yer: İMP Konferans Salonu- Tepebaşı
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tokİ
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Konut ve Kent" paneli ile ilgili habere ulaşmak için;
"Konut ve Kent" Gündeminde İkilem: Çok Düşünmenin Kıskacında Kalmak ya da Düşünmeden Yapmak
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|