![]() |
|
|||||||
| İstanbul Dev bir metropol olan İstanbul'un bitmeyen, her gün yeni birisi eklenen sorunları, kentle ilgili güncel gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Boğaz ve Haliç'in Korunmasında Temel Yaklaşımlar
2007'nin ilk 'İMP Toplantıları' buluşması;
Boğaz ve Haliç'in Korunmasında Temel Yaklaşımlar Tarih: 25 Ocak 2007 Saat: 19:00 Yönetici: Güzin Konuk Davetli Katılımcılar: Can Binan, Mehmet Çubuk, Cengiz Eruzun, Necdet Sakaoğlu, Hilmi Şenalp Yer: İMP Konferans Salonu- Tepebaşı
Turkce karakter kullanamiyorum. Ozur dilerim. Cozecegim bu sorunu. En son Zeynep Alpay tarafından düzenlendi : 11-01-2007 17:16. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hilmi Şenalp'in programı değişti.
Hilmi Şenalp, Perşembe günü Dubai'de olması gerektiğinden "Boğaz ve Haliç'in Korunmasında Temel Yaklaşımlar" paneline katılamayacağını bildirdi.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
İletilen bir değişikliğe göre Güzin Konuk panele katılamıyor. Toplantının moderatörlüğünü MSGSÜ Mimarlık Fak. Şehir ve Böl. Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akın Eryoldaş üstlenecek.
Boğaz ve Haliç'in Korunmasında Temel Yaklaşımlar Tarih: 25 Ocak 2007 Saat: 19:00 Yönetici: Akın Eryoldaş Davetli Katılımcılar: Can Binan, Mehmet Çubuk, Cengiz Eruzun, Necdet Sakaoğlu Yer: İMP Konferans Salonu- Tepebaşı
Turkce karakter kullanamiyorum. Ozur dilerim. Cozecegim bu sorunu. En son Zeynep Alpay tarafından düzenlendi : 25-01-2007 13:31. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Boğaz ve Haliç'in Korunmasında Temel Yaklaşımlar" başlıklı panel 25 Ocak'ta gerçekleşti. İMP Toplantıları serisinin 2007'de gerçekleşen ilk paneli ile ilgili haberi okuma için;
Boğaz ve Haliç'in Korunmasında Temel Yaklaşımlar
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|