|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
İTÜ WEB Ders Kaydı
bir çok itülünün çilesidir senede 2 kez (yazokuluyla beraber 3) web den ders kayıt yenılemesı. ilk bakısta teknolojı sayesınde ne güzel de oluyor ınsanlar evlerınden derslere kayıt oluyorlar gıbı gozukur. ama yaşamayan bilemez. yaşamayan bilemez taskıslanın kapısına sabahın 4ünde gelmeyı bilgisayar labaratuarlarından bi yer kapabılmek ıcın... yaşamayan bilemez 5 gün sureklı kontenjanlar artmıs mı dıye duyuruları takıp etmeyı 10 dk da bir sayfayı "yenıle" yapmayı... ve yine yaşamayan bilemez ozellıkle mimarlık fakultesınde kayıtların son gunu aksam saat 5 e dogru kontenjanların bazılarının artmasını beklerken, otomasyonun haber vermeden arttırmasını ve haberınız oldugunda coktan kontenjanların doldugunu.. yaşamayan asla bilemez okulun ılk haftası danısman ogrencı ıslerı arasında kosup alamadıgı mecburı dersını almaya calısmayı... bu en abartı durum aslında bu kayıtla ılgılı. yaşanmamıs değil yaşanmış. yaşadıgım ıcın yazıyorum buraya heyecanla.... ve yıne bı kayıt donemı daha geldı cattı 2 haftacık olan sömestr tatılının ortasında web kaydımız var maalesef. tatılı yarıya ındıren bır kayıt... bu sene kar dolayısıyla sömestr in ilk haftası 3 gun okul tatil oldu. bunun sonucunda sınav sonuclarına gore donem notları otomasyona gec verıldı. bunun sonucunda da asagıdakı uyarı http://www.sis.itu.edu.tr/erteleme.html sitesinde duyruldu. kauıt pzt olacaktı çarşamba baslıcakmıs. bu da demek oluyo kı pazar sona erecek. merak ettıgım su cmt pazar okul olacak mı? çunku kayıt zamanında ogrencı ıslerınden ısımız oluyor, dilekce verıyoruz derslerl ilgili... Kötü hava koşulları nedeniyle, 2005-2006 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı notlarının girişi 31 Ocak 2006 tarihine ertelenmiştir. Buna göre Bahar dönemi kayıt takvimi aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Kayıt Yenileme (WEB) Lisans 1-5 Şubat 2006 Kayıt Yenileme (WEB) Yüksek Lisans - Doktora 2-3 Şubat 2006 Harçların Yatırılması (Lisans - Lisansüstü) 30 Ocak - 3 Şubat 2006 Lisansüstü Yedek İlanı 2 Şubat 2006 Lisansüstü Yedek Kayıt Kabul 3 Şubat 2006 Önemle Duyurulur. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|