|
|
#1 |
|
|
İTÜ'de durum
MSÜ çok dertli ama İTÜ'nün de anlatılacak birşeyleri vardır. bu bölüm işte bunun için var!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
bari ben yazayım. taşkışla çok güzel. avluda otlamak gibisi yok. okulda kaybolmak şaşırtıcı şekilde mümkün. başka...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
avluda otlanmak mümkün değil. çimler zarar görüyor diye herkesi ıslatarak kaçırıyorlardı bir ara.
hocalrın çoğu da kendi egolarındaki eksikliklerin acısını öğrencilerden çıkarıyorlar. çok kıymetli insanlar da var unutmamak haklarını yememek lazım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
itü mü , orası kapanmadımı?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
itü de birinci sinif ögrencisi varsa bana gördügü derslerden biraz bahsedebilirmi ben almanyada mimarlik okuyorum ve merek ettim cok fark var mi?.....
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
ALMANYADA HANGİ OKULDA OKUDUGUNUZU BEN Bİ İTÜLÜ DEGİLİM AMA KESİN DERDİNİZE DERMAN OLACAGIMA İNANIYORUM CÜNKÜ BENDE BU SİSTEMİN İÇİNDE YOĞRULAN BİR MİMARLIK ÖGRENCİSİYİM...
KENDİ OKULUNUZDAKİNE BENZEYEN YÖNLERİNİ ARAŞTIRMAK İSTİYORSANIZ MİMARLIK BÖLÜMÜNÜN BENCE BUNU SADECE İTÜ'LÜ BİRİNİN CEVABINDA ARAMAK YANLIŞ OLUR ÇÜNKÜ TÜRKİYEDEKİ ÇARPIK SİSTEMİN BAŞLICA TANIĞI OLARAK KONUŞUYORUM Kİ Bİ İTÜ'LÜDEN DAHA COOOOOK HERŞEY HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRİM SİZE UKALALIK YAPMAK GİBİ OLMASIN AMA..... AYNI BÖLÜMDE OLMAMIZ NE SEVİNDİRİCİ DEĞİLMİ? İKİNCİ Bİ SEVİNCİ YAŞAMAK İSTİYORSANIZ SİSTEMİN EN ÇARPICI YÖNLERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ SN MELİKE.... SOHBETİ BAŞLATMANIZDA YARAR VAR Bİ İTÜ'LÜNÜN CEVAP VERMESİNİ BEKLEMEDEN |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
son msj dan 1.5 sene geçmiş, sohbet başlamadan durmuş
itü dışından itüyle ilgili bilgi verebilecek arkadaş -sinanın torunu- merak ettim düşüncelerini umarım hala forumu takip ediyorsundur ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
GÜZ DÖNEMİ BUGÜN BAŞLADI
(itü bölümünde tek başıma yazdığımı hissetsem de devam edeceğim )HERKES ORTA BAHCEDE UİA ÖNCESİ DÖŞENEN ÇİMLERİN ÜZERİNDE OTURUYORDU. BUGÜN PROJE GRUPLARI DA BELLİ OLMAYACAK, ÇOĞU KİŞİ DE BUNU ÖĞRENMİŞ, ANCAK HERKES OKULUNU ÖZLEMİŞTİ SANIRIM 1.SINIFLAR İÇİN ORYANTASYON DA VAR, AKSAM 6 GİBİ DE KOKTEYL OLDUĞUNU YAZMIŞLAR, BÖLÜME BAŞLAYACAKLAR İÇİN GERÇEKTEN HEYECANLI BİR GÜN OLSA GEREK ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
taskislaya ilk adimimi attigimda ZEN konser vardi avluda, bir lise ogrencisi icin oldukca kiskirtici bir deneyimdi. ilk kayit yaptirmaya geldigimde de deli gibi bir yagmur yagiyordu, gri gögün altinda pembeleri inmis eski kokan duvarlar, yerde bitmeye calisan cimler, suyum var diye bagiran aslan ve havuzu....
insan ardinda biriktirdiklerinden uzaklastigini farkettiginde ozlem duygusu kabariyor, tasiyor; kuculmek, herseyi tekrar deneyimlemek istiyor.... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|