|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
MERHABA ARKADASLAR,
" MUHENDISHANE'DE 26.05.2001'DE BULUSALIM MI? " DIYE MAIL ADRESINE ULASTIGIM ARKADASLARA MESAJ GONDERMISTIM.NET SAYIYI BELIRLEYEBILMEK ICIN, BENDE MAIL ADRESI BULUNMAYAN ARKADASLARA DA ULASABILMEK ICIN BURADAN TEKRAR SESLENIYORUM. ILGI/TALEP YOGUN, ARKITERA'YA MESAJLARINIZI BEKLIYORUM. HERKESE COK SELAM ... ÖZGÜL ÖZTÜRK ÖZCAN |
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hıııım hııım ne de güsel bir fikir! Bence olur. Bir de piknik yapmaya ne dersiniz? Serin serin
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ben büyük olasılıkla o tarihte istanbulda olamıyacağım....
ama piknik yapma fikriyle bayağı ilgilenmiş durumdayım.... bence havalar fazla ısınmadan(bu garip istanbul havası koşullarında nasıl olacaksa)şöle istanbula yakın(1-1.5 saatte gidilebilecek) bir yerde piknik yapma fikri çok hoşuma gitti....özellikle country club vari yerler var,polonezköy veya şile taraflarında.... şöle havuzlu,bahçeli,top sahalı bir yer ideal olabilir.... özgülü bu konuda destekliyorum..... görüşmek üzere arkadaşlar,arayı fazla açmayalım.... (şöyle sıkı bir futbol maçı yapsak diyorum....bayanlar siz ne yaparsınız onu bilemiyorum).... |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Piknik böyle bir buluşma için daha eğlenceli olacak gibi geliyor. Istanbul'a yakın bir yere gitme fikri çok güzel, belki arabası olmayanlar için bir otobüs ayarlamak gerekebilir.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar bu arada konu ile alakası yok ama söylemeyi unuttum
![]() Ayşe Ulus'un bir kızı oldu iki hafta önce. Tonton şirin bişey 4kg 10gr. 52cm ![]() Ö.Ö.Ö. |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Taşkışlalılar, iki ayrı başlıkta konuşmak yerine birinde toplanmamız daha iyi olacağı için bu forumu kapatıyoruz. "itü 88 ve 89 mezunları arkiterada buluştu" başlığındaki forumda devam edersek takip etmek daha kolay olacaktır.
http://www.arkitera.com/forum/showth...3?threadid=180 linkinden devam edebilirsiniz. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|