|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
![]() |
evet baktım mine teşekkürler..neyse sorun değil biraz daha araştırayım
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 14:26 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye Adayı
![]() |
Arkadaşlar merhaba,
Acaba grafik tasarımı bölümünden iç mimarlık, endüstri tasarımı ya da endüstri ürünleri tasarımı bölümlerine yatay geçiş olup olmadığını bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 14:25 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Üye Adayı
![]() |
malesef sadece aynı adı ve ders içeriğini taşıdığın bölümlerden/bölümlere geçiş yapabilirsin
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 14:25 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ben bir soru sormak istiyorum? acaba bilkent üni iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünden itü iç mimarlığa geçiş mümkün mü? öss'de bilkent eşit ağırlıkla alıyor bu bir sorun olur mu? eğer geçiş yapan biri varsa rica etsem irtibata geçebilir miyiz? teşekkürler..
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 14:24 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye Adayı
![]() |
arkadaşlar ben bu sene yerleştirildim ve hazırlık okuyacağım. bu sene herhangi bir geçiş yapılabilir miyim?
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 14:24 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
slmm ya aslında ben mimarlık hakkında bigi almak istiyorum kafam karıştı yaa:S şimdi inşaat sektörü çok iiyi fakat biz 4 sene mezun olduktan sonra yine böyle olcakmı ve biz rahat iş bulabilecekmiyizz yada ben paralı okuyorum biizm iş bulmamız dahamı zor oolacak acaba ve ben 2006 össde say-2 den s70 puan yaptım yatay geçiş yapmak istesem acaba çokmu zor olur ve hanig okullara kabul edilebilme şansım var
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
Eskişehir
Öğrenci
![]() |
ben de anadolu mimarlıktayım ama mimar sinan istiyorum aslında orası baya zormuş
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
bende anadolu mimarlığa geçmek istiyorum.biraz bilgi verirmisin anadolu üni mimarlık hakkında şuan 1 sınıfımı beykentte okuyacağım ve senefe inş. anadolu düşünüyorum tavsiye edermisin
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Arkitera Üyesi
Eskişehir
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
yatay Geçiş - II Anadal ve Yandal Başvuru Sonuçları buradan bu seneki geçişler hakkında bilgi edinebilirsin.
|
|
|
|
#41 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Üye Adayı
![]() |
Merhaba Arkadaşlar! Ben çukurova üniversitesi Mimarlik 1. Sinif öğrencisiyim. Nedendir Bilmiyorum Ama üniversiteye Ve Bölüme Bir Türlü Alişamadim! Gazi üniversitesine Yatay Geçiş Yapmak Istiyorum. Tabi Selçukda Olabilir! Sizce Bu Nekadar Doğru Bir Karar Olur? Birde dönem arası yatay geçiş yapılabiliyor mu? Mümkünse hemen geçmek istiyorum! şimdiden Teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Mimar Sinan Üniversitesi iç mimarlık bölümünden İ.T.Ü mimarlık bölümüne yatay geçiş varmı? Sitede kaldırılmıştır deniliyor acaba sitesi güncellenmedimi ? Umarım yatay geçiş yapan kişiler doğru bilgi verir. Çünkü site pek aydınlatıcı değil! Bilginize. SAYGILARIMLA...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|