|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Yeni bir iç mimar firma yanında mı çalışmalı, yoksa tek başına mı?
Evet Bu Soru Benİm Çok Kafami KariŞtiriyor İÇ Mİmarlik Son Sinif ÖĞrencİsİyİm. Acaba İlk BaŞta Bİr İÇ Mİmarlik Fİrmasi Yaninda Mi ÇaliŞmam Lazim Yoksa Kendİ Bİreysel İÇ Mİmarlik Fİrmaimi AÇmam Lazim:k
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
bu sorunun cevabını mezun olup piyasaya girince eminim yaşayarak anlayacaksındır. sana tavsiyem okuruken çalışman. en azından sudan çıkmış balık misali omayacaksındır ve patronun veya kendi yerini açarsın ustanın yanında ezilmemen için bu gerekli diye düşünüyorum. öğrenciyken bilmediğini sormak zor gelmez de iç mimar olup ta sormak zor gelir.
En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 16:46. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kca arkadaşıma tamamen katılıyorum hem çalışıp, hem okuman sana zor gelse dahi okulunun son senesinde hocaların tarafından gerekli takdiri ve normal hayatta işlerin ne kadar kolaylaştığını görüp şok olacaksın ve hayata daha profesyonel ve daha geniş açıyla bakacaksın. Sana başarılar dilerim
![]()
Heavens make our presence and our practises .Pleasant and helpful to him!...................AMEN (hamlet scene II) En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 16:46. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet,okurken çalışabilmek en güzeli, arkadaşlar haklı, Konya'da çalışan bir mimar abimiz var mezun olduktan sonra sahte staj dosyasıyla işe girmiş, herşeyi öğrenci ayağıyla daha rahat sorabilmek için
![]() Şu an bir mimarlık bürosunun sahibi.. En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 16:45. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tabi şunu da belirtmeliyim kimse mezun olduktan hemen sonra kendi bürosunu açamaz. Tabi aile desteği istisna.. Fakat kendi büromu açacağım diye yola çıktıysan hem maddi hem manevi açıdan pişebilmek için bir mimar, iç mimar ya da bir dizayn-tasarı şirketinde çalışmanı tavsiye ederim. Hatta bir mimarlık şirketinde çalışırsan daha da verimli olur, mimarların iç mimarları pişirme katsayıları oldukça yüksek
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 16:46. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kendine ve deneyimlerine güveniyorsan.
Sürekli bir iş sürkilasyonu oluşturabileceksen. ve Uygun çevre (potansiyel müşteri) ve iş gücü (yapım ustaları) tanıdıkların var ise Ofisi kur, işine bak. saydığım gerekli olan ve buna eklenecek çok şey olacak. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
yeni bir iç mimar ya da mimar, önce deneyim, tecrübe sahibi olmalı malzemeyi iyi tanımalı kendine güvenmeli. Bu söylediklerimde okulla aynı zamanda çalışıp yapılacak bir durum değil. Tasarımı yapmak ve uygulamak için kullanacağın malzemeyi iyi seçip doğru yerde kullanmak lazım. Eminimki mezun olmadan önce çalışmak faydalı olur ama işin aslı işin içinde olup sıkıntılarını yaşamak, yaşaya yaşaya öğrenmek tecrübe sahibi olmak. sonra da kendi işinizi kurmak. şimdiden adaylara başarılar...
![]()
http://www.eskocelikkapi.com En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 16:43. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
secgli,arkadaşım,sorunu,ve,yazılanları,okudum,aslında,herkesin,soyledikleri,bir, parca,doğru.ama.şu.var,benim,kendi,şirketim,var,ve,sana,şunu,soyleyeblirim,sakın ,oyle,bir,şey,yapma,tecrubelenmeden,asla,ben,bile,bu,kadar,tecrubeli,olduktan,so nra,kalkıştım,bir,ton,sıkıntı,ama,fazlada,gec,kalma,çunku,yapare-kende,öğreniyorsun,başarılar
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
yazılarımdaki,kötü,goruntu,ve,imla,hatalrı,klavyemden,kaynaklanıyor,sory,hemen,d eğiştiriyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|