|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
İç mimarlar ve mimarlar Türkiye'de en çok hangi fuarı ziyaret eder?
Türkiye'de gerçekleştirilen inşaat, yapı, tasarım, dekorasyon sektörlerinde, özellikle İstnbul'da birçok başarılı fuar düzenleniyor fakat öğrenmek istediğim; mimarlar ve iç mimarlar bu fuarlardan en çok hangisini sabırsızlıkla bekliyor ve ziyaret ediyor.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba arkadaşımın dediği gibi, sektörle ilgili olan her fuarı sabırsızlıkla bekliyorum. fakat daha çok mobilya mekanik ve aksesuarlarını daha çok güncelimde tutmaya çalışıyorum. doğal taş, seramik ve elektiriğide kaçırmamaya çalışıyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben bir içmimar olarak her türlü fuarı takip ediyorum, cephe mimarisinden tut da endüstriyel tasarıma, araba fuarlarına kadar
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ayshe_nur' arkadaşıma tamamen katılıyorum araba fuarı değilde bende her turlu fuara katılıyorum takip edebilirsen yat fuarlarlarınada katıl tavsiye ederim dar alanlarda neler yapılabilir çok guzel çözümler sunuyorlar
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yapı fuarı , Tasarım fuarı , yat , ve istanbulda bir çoğu gerçekleştirilen fuarlar var ve hepsi bence çok iyi bilgiler toplayabiliceğiniz fuarlar ben sempozyumlarada çok giderim ve çok fazla bilgi edinirim çeşitli çeşitli fikirler edinirim iyi günler iyi çalışmalar
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|