|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
mimarlık ofisi dizaynı
merhaba iç mimar ve mimar arkadaşlar yeni kurmakta olduğum ufacık mimarlık ofisim için bir tasarım yapmaya çalışıyorum. bildiğiniz iyi ofis mobilyası üreten firmalar var mı ? ya da bildiğiniz çok şık bir ofis.. teşekkürler...
ne gibi bir yöntem izlemelliyim. ofisim tek hacim. ayrıca bir toplantı masasıda yapmam lazım sanıyorum ki. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
"Dizayn" yerine tasarım diyerek başlayabilirsiniz.
Ayrıca madem iç mimarlık ofisiniz var mobilyalarınızı (sandalye hariç) hazır almaktansa siz tasarlasanız ve çizseniz ve atölyelere yaptırsanız daha hoş olabilir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 08-09-2007 16:34. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kesinlikle aynı fikirdeyim .Böyle bir soru sormanıza bile şaşırdım.Hazır büro mobilyalarının sizi yansıtabileceğini düşünüyorsanız bir sürü ofis mobilyası satan mağaza var birine bakın ama.Böyle bir ofis sizi müşteriye karşı 1-0 öne geçirir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mekanın ölçüleri nedir?
Sanıyorum kaygın küçük bir alanda en doğru çözümü bulmak |