|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elveda iç mimarlık
Can Emre nin yazıp,kurgulayıp,yönettiği bir İç Mimarlık filmi.
İlginç, karikatürize edilmiş bir işveren-iç mimar ilişkisi anlatılıyor. Özellikle canavar mimar-mazlum iç mimar çatışması beni düşündürdü. Elveda İç Mimarlık Part 1 YouTube - Elveda Icmimarlik part 1 Elveda İç Mimarlık Part 2 YouTube - Elveda Icmimarlik part 2 Elveda İç Mimarlık Part 3 YouTube - Elveda Icmimarlik part3
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Hulusi'nin filmi değil mi bu...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ulu iç mimar gel(e)cek ve bütün haklarımızı geri alacağız
![]() Klavye hatasından dolayı uyarı almışım isteyerek olmadı sayın yöneticilerim. Çok özen gösteriyorum yazdıklarıma ama bu gözden kaçmış. Hızlı yazmaktan olmuş.
Biticek inş bu okul :D En son oNuR_ tarafından düzenlendi : 22-05-2007 19:11. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Hnagi okuldan bu arkadaşlar çok merak ettim.
Ayrıca da çok tebrik ediyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde çekilmiş, hocalar da buradan. Öğrencilerden küçük dönem oldukları için çok azını tanıyorum ama sanıyorum hepsi bu bölümden.
4. sınfta "Professional Practice" isimli bir dersimiz vardı, Nilgün Çarkacı hocamızın verdiği (filmde de rol alıyor). Profesyonel hayatla ilgili önemli bilgiler verilen bu dersin dönem sonunda gruplara ayrılarak skeçler hazırlanırdı. Skeçlerin konusunu meslek hayatında karşılaşacağımız durumlar oluşturuyordu. Çok başarılı ve eğlenceli çalışmalar ortaya çıkardı her sene sonunda. Bu bölümde okuyanların hayatlarından bir kesiti başarıyla yansıtan "Elveda İç Mimarlık" bana bu dersin sonunda ortaya çıkmış bir çalışma gibi geliyor, ancak kesin bir bilgim de yok, belki de bundan bağımsızdır. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde öğrenci olanlar belki bu konuyu aydınlatabilir![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|