|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
şu forumda, istanbul+haliç veya haliç+eğitim temalı amatör bir logo yarışması olsa herhalde birkaçgün içimde baya tasarım gelir.. eminim en kötüsü bile şu ankinden kat be kat şık olur..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
logo
evet arkadaşlar haliç üniversitesine acilen bir logo yarışması lazım hemde çok acilen.haliç ünideki arkadaşlar özellikle mimar adayları bu işi yapmak size düşer....kolay gelsin...ktü den sevgiler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
sevgılı halıc unıversıtelı arkadaslar anladım tamam halıc ın konumunu ele alarak bır logo hazırlanmıs ama cok kotu bır logo gercekten ya yarısma yapılsın ya profesyonel bır logo tasarım sırketı devreye gırsın boyle olmamıs gercekten ... kolay gelsın
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
belki eski tarihi bir haritadan alIntIdIr? bir anlamI olmasa, o kadar kötü bir $eyi kullanmazlardI diye dü$ünüyorum...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Çok şeye ihtayacımız var
Merhaba arkadaslar ben haliç ünv öğrencisiyim öncelikle logo hakkındakı görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum.Ama şunu söylemek istiyorum okulumuzun logodan önce daha önemli şeylere ihtiyacı var.Mesela mimarlık fakültesinin olduğu bina mimariden nasibini almamış bir bina sonuçta mimarlık fakültesine ait bir bina insan biraz özen gösterir ismine yakışan bi bina yapar keşke tek sorunumuz logo olsaydı
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Logo nun ne kadar felaket olduğunu okulumuzun grafik bölümü hocaları da çok yakından biliyorlar..Ama Emre Temel isimli arkadaşın dediği gibi okulun o kadar çok şeye ihtiyacı varki..Başta iyi öğrencilere ihityacı var ancak bu okulda öncelikle yönetim değişmeli..Nelerin döndüğü hiçbir zaman akıl almıyacak derecede belirsiz olan bir okul Haliç Üniversitesi..Siz gerisini anlayın..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|