![]() |
|
|||||||
| Güncelleme ve Duyurular Arkitera Mimarlık Merkezi ile ilgili en son gelişmeler, güncellemeler ve duyurular... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Aramıza yeni moderatörlerimiz katıldı, öncelikle onlara hoşgeldiniz diyoruz
asteria Koruma & Restorasyon dışındaki Mimarlık bölümünün tamamında, phin Koruma & Restorasyon, Çetin Tüker de ayasofya ile birlikte CAD başlığında bize destek olacaklar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Değerli arkitera yönetim kadrosuna incelikleri ve gösterdikleri teveccüh için çok teşekkür ediyorum... Hoş bulduk...Ve forumun her zamanki asteria üyesi olarak heyecanla ve neşeyle paylaşmayı diliyorum... Sevgiler ve başarılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Çokk sevinçliyiiimmm
Çok sevinçliyim. Hoşgeldiniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Projelerim var
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Yeni moderatörlerimiz var
![]() Aslında moderatör olmalarının üzerinden biraz zaman geçti. Bu duyuru unutulduğu için bu kadar geç yapılmıyor. Yeni ve eski moderatörlerimiz ile forumda yapılacak revizyonları yaklaşık 15 gündür hararetli bir şekilde tartışıyoruz. Bu tartışmanın yoğunluğundan çıkmak neredeyse mümkün olamadı geçtiğimiz günlerde, gecikme bu nedenle oluştu. Yeni moderatörlerimize aramıza katılarak daha nitelikli bir mimarlık forumu oluşumuna katkıda bulundukları için buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Cihan, Lumina ve Shadow hoşgeldiniz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
teşekkürler
![]() |
|