![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
yapmış olduğum grafik tasarımları tişörte bastırmak istiyorum. Baskı yapan yerleri biliyorum da tişörtleri nereden temin edebilirim onu bilmiyorum. Belli adresler konusunda önerilerinizi bekliyorum.
![]()
BP En son archeon tarafından düzenlendi : 12-08-2005 16:49. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
hım ..
tam adres veremicem ama Eminönü, Mahmutbey ve Osmabey de istedigin sekilde satis yapabilecek yerlerin varligini biliyorum ... kolay gelsin ...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
öneriler
yanıt için teşekkürler!
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba archeon, Grafik tasarımlarınızı artık daha ilginç bir alanda izleyeceğiz galiba….doğrusu bunlardan harika eşantiyonlar hazırlayabilirsiniz yurtiçi ve dışı müşterilerinize…sevimli bir renklilik olurdu… Mutlu günler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
T-shirte baskı konusu
Merhabalar
Kendi tasarladigim desenlerin, kisa kollu bodylere baskilarini yaptirmak istiyorum. Bu konuda bana yardim edebilecek veya beni yonlendirebilecek olan var mi? Esra Bici galiba buna bnzer bir konu acilmis onceen.. onun sonuclarini da iletebilirsiniz |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
istanbulda isen direk cağaloğluna gitmen yada beşiktaşa gitmen sana çözüm getirecektir buralarda bir sürü yer var.digital baskı yapan yerlerin coğu bu işi yapıyor.tişörte veya body e baskıyı. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
[evet besiktasta dijital baski yapan yerleri goruyordum... ne bilyim.. necdet ozalit tarzi.. o yerleri mi kastediyorsun?
ben istiyorum ki tekstil bazli bir yer olsun.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
eğer fazla tişört baskısı yapacaksan emprime (empirme) atolyelerine gideceksiniz. genellikle merter ve güngören etrafında çok var. ayrıca baya desen çeşitleri var
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
desen tasarım
desen tasarım ve baskı konularında bılgım ve bulundugum cevre imkanlarımla yardımcı olmak ısterım piramit03@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Tişörte Baskı?
* Vektörel hazırlanmış,
* Min. 4 Max.7 renk, * Her renk tişörte basılabilecek desenleri; bir tekstil firması için çok küçük sayılabilecek miktarlarda, ( 50 - 100adet ), benim örnek olarak vereceğim tişörte ve aynı zamanda o tişörtün S, M, L ve girlie bedenlerine basabilecek, firma yada atölye arıyorum. Yani baskısı ve tişörtünü beraber üretecek bir firma. Beşiktaştaki özalitçileri çözüm olarak görmüyorum çünkü, hem dayanıksız bir baskı modeli hem de desenlerin kalıplarının bende olmasını, gerektiği zaman bir bu kadar ya da daha fazla adet bastırmayı planlıorum. Şimdiden teşekkürler.. ... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
Öncelikle şunu sormak isterim. Baskıyı hangi makinadan ve hangi baskı kağıdına basılarak yaptırdınız? Bunu sormamın nedeni benimde aynı sıkıntıları yaşamamdır.2 haftadır araştırıyorum ve sonucunda birçok dijital baskıcı buldum.Belki bazı işlerde kullanılabilir ancak benim istediğim gibi baskı yapan yeri bulamadım. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
T-shırt e baskı
Merhaba arkadaşlar,sanırım bir sıkıntı içerisindesiniz ben grafiker olarak çalışıyorum Nişantaşı'nda aynı işi bir kaç ay önce yaptırdım.Baskıya hazırlamak ve baskısını yaptırmak benim üzerime verildi, bende 3-4 gün içinde hallettim. Yani yapılmayacak bir iş değil.
Öncelikle textil firmaları bu işi yapmıyor az miktarda olduğu için ama benim tanıdığım birkaç firma var oraya rica ile yaptırabiliyorum benim insiyatifimde. sizden;baskı yapılacak resmin veya yazının convert li hali ve psd formatlı hali varmı onu öğrenmek istiyorum varsa bu konuda yardımcı olabilirim. Ben mail adresimi vereyim size ulaşabilmeniz açısından burdanda ulaşabilirsiniz tabi tasarimci.cocuk@hotmail.com / yahyacalisan@hotmail.com.tr |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
T-shirte baskı konusu
Değerli arkadaşlar sizden bir konuda yardım etmenizi istiyorum..Ben "tişört baskı" işine girmek istiyorum.öğrenmek istediğim şu,en iyi hangi programla tişört baskıları hazırlayabiliriz ve hazırladığımız bu dizaynları HANGİ FORMATTA baskı işi yapacak firmaya vermeliyiz....
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
T-Shirt Baskı
Vektörel Çalışmalar için : Corel DRAW , Freehand (.cdr, .fh, .ai, .eps)
Fotoğrafik çalışmalar için de : Photoshop (.psd, .tif, .jpg) Ancak sorun çok havada kalmış, baskılar serigrafi mi olacak, Transfer baskı mı, Tekstil baskı mı? Hepsi farklı farklı teknikler ve bu farklarına göre de basılacak dökümanın formatı değişecektir. Bence bu işi yaptıracağın yerle bir konuş önce, onlar yönlendirir. Kolay gelsin... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|