![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Unihoroz için logo - Üniversiteli Denizlispor taraftarları
unihoroz için tasarlanmış logo
çizim rhino da yapıldı 3d max ta render edildi fakat yazı için uygun bir yazı karakteri bulamadım önerilerinizi ve genel olarak eleştirilerinizi bekliyorum teşekkürler galiba resmi ekleyemedim aşağıdaki linkten görülebilir http://www.deviantart.com/view/27512694/ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ilk eleştiriniz benden
sevgili siperisaika,
umarım çok acımasızca olmaz ama...bir spor takımının taraftarlarını ifade eden logodan çok ölümcül bir hastalığın simgesi gibi olmuş(ince bir gövde sivri bir gaga ve kırmızı gözler kompozisyonu ile )..amaç rakipleri korkutmaksa başarılı sayılabılır . ama yine de form olarak tek tek govdeye, bas kısmına ve ibiğe bakınca horoz akla geliyor (yanlış anlaşılmasın birebir horoz konturlarını kullanılsaydı diye soylemiyorum) ama ilk bakışta gözü yakalayacak bir bütünlük yok...umarım faydası dokunur... sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
fierycallous
ilk olarak yorum için teşekkürler bir mimar olarak logo çalışmam hiç olmamıştı farklı bir süreç oldu denizlisporun amblemi olan horozu nasıl soyutlayabilirim diye düşünmüştüm ayrıca tasarım aynı zamanda şapkaya nakış olarak yaptırılıcaktı gerçi daha henüz yaptıramadık dikkat ettimde korkutucu olması konusunda sanırım haklısınız ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
fena da olmamış ya, ama biraz anka kuşuna benzemiş.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
kuyruk boyutu brz küçük olsa
bibik 3 kuyruk 3 kıvrm ya => gövde de 3 olsa tepedende beyaza kırmızı( veya yeşil ) gölge olsa nasıl olur ? benden bi fıkır oynadm ustunde ama kızmazsn umarım saygılar En son emrehisir tarafından düzenlendi : 20-09-2006 17:52. Nedeni: .. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Ellerine saglik Horozumuzun her cizgisi güzeldir. Senin calisma biraz daha güzel teprikler
ötüvesin bi yo ötüvesin de yer gök inlesin ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Bence başka birşey için logo olarak gayet iyi olurmuş ama futbol takımı için olmamış gibi sanki. Biraz fazla mı ağır kaçmış? Ya bir de sormamışsınız ama söyleyim ben UNIHOROZ ismini de sevmedim
(Arkadaşlar çok rica ediyorum ve enlerce kezdir söylüyorum benim ödevime de yardım edinnnnn final yaklaşıyor Grafik tasarım bölümünde açtığım konuya bakıp fikir söylerseniz sevinirim. Siperisaika köşeni işgal ettim kusura bakma ) |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|