![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
elestiriler için tesekkurler
arkadaslar elestirilerinizi degerlendirip sitemizi en iyi hale getirmeye çalışıyoruz son halini görmek icin
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili arkadaşlar biraz sıradışı bir dizayn hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla www.insomnia-design.com |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
Herşeyden önce emek vermişsin tebrik ederim .
izin verirsen biraz eleştirmek istiyorum. Flash kullanmışsın cok hoş fakat hem resim hemde kullandıgın resimin cozunurlugunun düşük olması cok kötü olmuş renkler konusunda uzman deilim ama bilmiyorum. site adını insomnya görüp senin de farklı bi tema deyişinden böle daha dark side bişi beklerdim buna şaşırdım intronun başındaki ses de alıntı sanırım bi de ingilizce olması da eleştirilebilir madem ingilizce yaptın Türkçe versiyonu da olsun tabi senin bileceğin iş. biraz bişiler daha yazabilirim ama şimdilik bu kadar. Umarım seni kızdırmamışımdır yapıcı olmaya çalıştım lütfen yanlış anlama |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
giriş fazla fantastik birazda ciddiyetsiz ..
ama diğer yorumlarda da dendiği gbi sonrası gayet basarılı amatörsenz önünüz açık saygılar |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
tekrar merhaba
giris sayfasi icin olumsuz gorusler dewam etmekte ama benimde aklima nasil degistirecegim gelmemektedir
onerilerinizi bekliyorum...saygilar... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
|
Bence giriştekisorun ışıltılı yazılardan kaynaklanıyor olabilir. Belki yazı stili olarak daha fazla dövmeleri anımsatan ona atıfta bulunan bir stille yazsan daha etkileyice olabilir diye düşünüyorum.Haniklasik herkesin ildiği dövmeler vardır siyah sarmaşık dalları gibi birbirine giren falan....Belki aklına burdan çıkarak tattoo anafikri ile uygun birşeyler bulabilirsin...Yoksa genelde güzel olmuş...
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
yalniz sirf elestiri yapmis olmak icin birseyler yazmamanizi rica edecegim cunku yazi karakterlerinde hicbir sorun olmadigindan eminim
![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
Giriş kısmı çok afedersin "çok kötü" olmuş.
Resmin çözünürlüğü çok düşük ayrıca bir hata sonucu yanları beyaz olmuş. Öğelerin kenarları hep tırtıklı. Yazılar basit. Menü hoş olmuş ama ondan önceki yazılar güzel durmuyor. En azından farklı bir karakter/renk yapılabilirdi. Bu haliyle çok özensiz duruyor. Ha birde o girişteki partikül efektleri de çok kalitesiz. Kılıç pek iyi durmamış ama illa kılıç kullanmak istiyorsan biraz daha kaliteli bir resim bulmanı tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
|
ne diyelim hayirli olsun
Evet sayfayi ben de inceledim.
Giris sayfasinin son derece amatör gözüktügü bir sayfanin iceriginin bir o derece Profesyonel olmasi acikca beni düsündürdü. Sanki bir yerlerde bu tür sayfayi ben daha önce kesfetmis gibiyim. Zaten icerigini incelerseniz bizim kültürümüze aykiri görüntüleri görürsünüz. Bu benim sahsi düsüncemdir. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
|
Ürkütücü olmuş arkadaşım hangi kesime hitap ediyosun
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
yorumsuz...
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Forum Üyesi
|
ehuehee
Alıntı:
Evet aynen böyle birsey... Aslinda ayni sayfanin tipkisinin aynisini örnek olarak gösterebiliriz. Ben belirtmistim girisi bir o kadar amatör olan sayfanin icerik görseligi bi okadar profesyonel ![]() Konuyu ekleyen arkadas kizmak yok ha! |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
|
Biraz reklama kaçmış gibime geldi ama neyse
![]() Tasarımı nasıl bulduğumuz konusunda yorum yaqzacaktım ama sitenizi güncellemediğiniz için kapanmış. Tasarım yapıp bırakmak önemli değil eğer o siteyi tanıtmak istiyorsak her gün güncellemek gerekir bildiğimiz gibi google.com v.s. arama siteleri güncellenmiş sitelere öncelik sağlar. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#30 |
|
Forum Üyesi
|
valla ben de bi bakayım (anlamam bu işlerden) dedim ama her seferinde görüntülenemiyo yazıyo bi bak bakalım ne olmuş ?
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|