![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Slogan arıyorum
Merhaba Arkadaslar
"Köyüm" etiketi altinda üretime girecek olan AYRAN için Slogan ariyorum. Benim ilk aklima gelen slogan "Lezzeti Köyümden" Sizden bu konuda öneri bekliyorum..... Siz ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
"köyüm özlediğiniz tat!"
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
adı tadında olabilir .yada unutamadığınız tat olabilir .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Ben Buldum Sanırım!
"Köyümden Gelen Lezzet","Damaktaki Lezzet Köyümden",
Yanlız hangi sloganı seçtiğini bizimle paylaşırsan seviniriz... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
köye dönüş başladı
(sert oldu be ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
"adında doğallık var" olabilir mi (çok mu zamane icadı oldu
) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
^özlenen tat^ yada ^ben köyümü özledim^ yada^köyünü özleyenlere^ gibi sloganlar uyarmı?sonucunu paylasırsan sevinirim saygılar..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
köyden yeni geldi...
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Traktöre gerek kalmadı. Çünkü artık herkesin Köyüm...
"Traktöre gerek kalmadı.
Çünkü artık herkesin KÖYÜM AYRANI var... " Bence bu sloganı herkes tutar. Çünkü herkes aşağıdaki atasözünü bilir... Akılda kalıcıdır... ![]() "AYRANI YOK İÇMEYE, TRAKTÖRLE GİDER EKİN BİÇMEYE" ![]()
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
[quote=didodi;57928]^özlenen tat^ yada ^ben köyümü özledim^ yada^köyünü özleyenlere^
özlenen tat yerine "beklenen tat" desek daha doğru olmazmı acaba ya da "beklenen tadı köyümde buldum gibi" Saaygılar |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Hadi gel köyümüze dönelim"
"Hadi gel köyümüze dönelim"
Bu söz Ferdi Tayfur'un ünlü arabesk şarkısının sözü değil mi? İstense de istenmesede bu söz genel olarak toplumun (ortalama ülkemiz insanlar) en geniş kesiminin bilinç altında bir izi bırakmıştır. Reklam slogaları sofistike/karmaşık kurgularla tüketicinin akıl ve mantığına değil, olabildiğince ilkel davranışına yani "içgüdülerine" hitap eder. Bazen ihtiyacınız olmadığı hale o ürünü almış olduğunuzu sonradan farkedersiniz. Toplum olarak yaşamımızda yaygın ve sık kullanılan deyimlerin ya da kelimelerin "cıkkıdı cıkkıdı şarkıların" sözleri haline nasıl geldiğine sürekli şahit oluyoruz. Etik olmaması bir yana aslında ahlaken de doğru değil. Bu açıdan dikkatle bakarsanız az önce bu anlamda ahlaksız bir teklifte bulundum. Maalesef başarılı reklam anlayışı; estetik, edebi ve etik değerlere uygun olmasına göre değil, reklamın yapılmaya başladığı andan itibaren ürünün stoklarda bile tükenmesine dayanıyor. Bu nedenle bana göre reklam: "Reklam, tükettirildiğinde kâr elde edilebileceği hesaplanmış olan herhangi bir ürünün; değişik araç ve yöntemlerle tüketicinin gözünden, kulağından, ağzından, burnundan, derisinden,... sokularak bilincinin regl edilebilmesi sanatıdır" "Hadi gel köyümüze dönelim" Özür dilerim... ![]()
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 21-09-2006 16:17. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşım bence siz bu sloganı ölesine boş beleşlik olsun diye acmışsınız çünkü o kadar slogan üretilmiş ve tarihlere bakıyorum siz tam 7 aydır bir teşekkür dhi etmemişsiniz..Buna istinaden ben size bir slogan öneriyorum ''siz köyünüze geri dönün''
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
işte slogan....
adamın biri lokantada yemek siparişi verdikten sonra...
garsona şöyle şöyle seslenir...''Bana köyümün ayranını getirin'' tıpkı beni köyümün yagmurlarında yıkayın der gibi... nasıl ama.. işte slogan.... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bizim köy, köy olalı, böyle ayran görmedi...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|