![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ali Atıf Bir, bu akşam Power FM’de Cem GEMİNİ’ın konuğu idi.
Hatırlarsanız bu ayki yazılarından birinde,devletin turizm amaçlı tanıtım kampanyalarından bahsetmişti bu programda da kısa anektodlar aktardı. Hani o CNN ve birçok yabancı kanalda yayınlanan Ddf’nin hazırladığı reklam filmi. Daha sonra Ali Atıf Bir’e telefondan bir soru geldi. Soruda tabii ki bununla ilgili ve aşağıdaki konuşmalar geçti; - Ali Bey siz benim ne ile iştigal ettiğimi biliyorsunuz. Yapılan reklamların bizim işleri nasıl etkileyeceğini söyleyebilir misiniz ?! - Aa evet! Tabii ki! ( stüdyoda gülüşmeler ) Cem GEMİNİ ise merakla soruyor. Ne işle uğraşıyorsunuz ?! - Hamam sahibiyim! ![]()
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
o programi bende dinledim
atif birin inanilmaz bi destekcisiyim be zaten. mail attim programdan sonra ona.. çok iiydi. ilgilenirsen "reklam filmleri hakkinda tartisma baslatalim" konusunda her hafta hurriyet gazetesnide yazdigi yazilari postluyorum ben.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
o
mail attim ona bugün!!!
ve buraya yazmasi için rica ettim bakalım ne olacak ya çok heyecanlıyım ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Re: o
seni bu girişiminden dolayı kutlarım.
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
cok tesekkür ederim..umarim yazar..ona burada yazistigimizi..kendisi hakkinda bi iki post oldugunu ve çok önemsedigimizi anlattim..
cevap verse keske.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
gösterdığın bu kadar çaba karşılığında sana bir güzel tavsiye!
Ali Atıf Bir'in kitabı olan "Atıf Hoca'nın Not Defteri" adlı kitabı tavsiye ediyorum. MediaCat yayınlarına ait bir kitap! aman kaçırma! [quote]Orjinal mesajı gönderen: sannys [b]cok tesekkür ederim..umarim yazar..ona burada ... ![]()
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
)çok tesekkür ederim tavsiyene.. ama ben o kitabi cokkktaaan aldiiimmm ![]() |
|
|
|
![]() |