![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Varan Otobüsleri
Varan otobüslerini biliriz. Türkiye'de tüm otobüsleri aynı tasarıma sahip tek şehirlerarası otobüs firması idi. İdi dedim çünkü bir iki senedir ilginç boyanmış otobüsleri var.
![]() ![]() Şöyle yani: ![]() Bu konuda ne düşünüyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Yollara renk geldi diye düşünüyorum. Ayrıca Varan'ın artık farklı otobüsleri de var. Sanırım VIP yolcularına ve sadece Ankara yolunda..... Bir sırada 3 koltuk. Bir tarafta 2 koltuk varken diğer tarafta tek koltuk. İyi bir tasarım, özellikle yalnız yolculuk edenlerin memnun olduğuna eminim. Ben sadece bu tarz otobüsleri olan BOS firması ile Alanya'ya gitmiştim bir keresinde. Kesinlikle çok rahat. Hem sıra olarak daha az koltuk koymuşlar, yani koltuk araları geniş, hem de bir sırada 4 yerine 3 koltuk olduğu için koltuklar daha geniş. Tavsiye ederim
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
kurum kimliği
Varan, kurum kimliğinin önemine çok erken varmış bir şirket. Logosu, renkleri, otobüslerin içive dışı, personelin kıyafeti, büroları, biletleri, web sayfası .... Kısaca herşey bütünlük içinde, olması gerektiği gibi.
Ben renkli otobüsleri görmedim, ama eminim bu otobüslerde de aynı kimliğin sınırlarında bir tasarıma gitmişlerdir. Varanın logosunu çok başarılı buluyorum, web de de bu logoyu anime etmeleri ayrıca güzel. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
Çok haklısın Mona, kurum kimliğine çok önem veriyorlar. En tuttuğum yanları ise her tür işini web sayfalarından yapabiliyorsun. Rezervasyon, bilet alımı, iptali, karg takibi.... ve aklına ne geliyorsa. Sırf bu yüzden tercihimi onlardan yana kullandığım çok olmuştur. Tembelliğim tutar da bazen
![]() Not: Mona, sanırım logoyu koymuşsun mesajına ama görünmüyor... |
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
kurumsal kimligine bi diycegim yok..yok ta gercekten boyle bi tasarimmi yapiyolar??tur otobusleri gibi??
bi de galiba tek benim koltuklarında diken ustundeymis gibi rahatsiz oturan ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|