![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
Arkadaşlar,
Siteye yeni üye oldum. Sizlere bir sorum olacak. Bir kurumda çalışıyorum ve uzaktan eğitim üzerine bir ekip kuruyoruz. Bu ekipte grafik tasarımcı olarak bulunacak arkadaşlarda hangi özellikleri aramalıyım? Hangi grafik tasarım programlarını kullanmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
selam, ben de yeni üye oldum..sorunu kimse cevaplamamış galiba ..ben grafik tasarımcı değilim ancak hobi olarak uğraşıyorum..sorunu biraz daha açabilirsen yardımcı olmaya çalışabilirim özellikle programlar konusunda...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
grafik tasarım
selâmlar.
Kalite paylaşımdır. Araştırmadır. Araştırmalardan elde edilen bulguları değerlendirmedir. Araştırmalarda en önemli olan nokta bilgi veren kaynağın konu ile iilgili tesrübesidir. Grafik tasarımda önceleri işin temelinde "temel sanat eğitimi vardı". Bu halen geçerli bir konudur. Ancak kendisini güncellememiş tasarımcılar için artık yeterli değildir. Günümüzde grafik tasarımcısının . Temel sanat eğitimi . Teknik resim . Belgesel fotografçılık konularını uygulamalı olarak bilmesi gerekir. Ayrıca temel olarak bilgisayar kullanabilmesi ve program bazında en az Coreldraw, Photoshop, Quarkexpress programlarını profesyonel olarak kullanabilmesi gerekir. Hele paylaşımcı, öğrenmeye açık, ekip çalışmasına uyumlu, zaman yönetimini iyi plânlayabilen, gözlemcilik özellikleri de varsa aradığınız bireyi buldunuz demektir. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|