![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Forum Üyesi
|
Bu hafta Ali Atif Bir
bi kaç haftad1r sinan cetinle cekismeleri devam ediyo:=) bu hafta dorul noktasinda ama isterseniz bi t1klay1p okuyun..
http://www.hurriyetim.com.tr/yazarla...d~88611,00.asp ![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Forum Üyesi
|
G.A.G
G.A.G'ı takip ediyor musunuz? Gerçekten çok iyi seçilmiş reklamlar var.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Forum Üyesi
|
en iyi reklam en çook sattıran reklamdır
Şuana kadar çok başarılı bulduğum turkcell reklamları. Çok iyi trajlar yakaladıklarına inanıyorum bizim halkımızın can damarlarının nereden geçtiklerini iyi biliyorlar .
![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Forum Üyesi
|
bence arçelik reklam konusunda çok büyük bir ilerleme katetti.adamlar yeni bir imaj yaratıp bunu kısa bir sürede kanıksattılar insanlara.bravooo
bu arada şu yataşın reklamları çok kötü ya![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Forum Üyesi
|
benim ''en iyi'' m
^^ülker - rodeo ^^ |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Forum Üyesi
|
avrupa reklam sektöründe bizdeb geride bence
eksik olan (bizde yani) as sayısı saygılar |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Forum Üyesi
|
Atatürk'ün canlandırıldığı Türkiye iş bankası reklamı çok başarılı bence. Zaten Haluk Bilginer oyunculuk adına takdir ettiğim ve keyifle izlediğim bir sanatçı, Onun da bu reklamda imzasının olması çok hoş..
İnce düşünüp tekrar izleyecek olursanız, reklamdaki repliklerin şu an ülke olarak içinde bulunduğumuz durumada gönderme yaptığını farkedeceksiniz.. Biraz hatırlatma yapayım; -Sen şimdi bırak benim kim olduğumu. -Bu gülü yetiştireceksen canın yanacak! -Elin kanayacak,güneş seni terletecek -Bu bahçede gül yetişmez diyenler olacak.!!! -gül öyle yetiştirilmez böyle yetiştirilir diyenler olacak!! -Sen kendine şunu soracaksın. -Ben burayı gül bahçesi yapmak istiyormuyum? -Ben burada dünyanın en güzel güllerini yetiştirmek istiyormuyum? -Eğer çok istiyorsan ne eline batan diken,nede söylenenler umurunda olmayacak. -Kim olursan ol tek isteğin şu kokuyu duymak olacak. -ANLADINMI? -AFERİN SANA! -HADİ BAKALIM! |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Ziyaretçi
|
( Reklamlarda bir nevi mimarlığın değişik boyutta,dijital ortamda sergilenmesi...Doğruyum ?)
Araba reklamları; citroen C4 reklamı vardı hani araba ayakta dans edip sonra yoluna devam ediyordu bu güzel... Araba reklamlarına diyecek yok... Parfüm reklamları da harika; Hugo Boss XY ile Duvvidof Echo Life ın reklamlarıda çok hoş,gideyimde şu parfümden alayım diyorsunuz ve alıyorsunuz,ama bitince kötü oluyor... Elbise reklamlarını diziler yapıyor zaten. Digiturkun hani korku filmi ile alakalı bir reklamı vardı, o da güzel,ama bu reklamı izlediğimde digiturk alma isteği gelmedi korku filmlerinin tek başıma seyredemeyeceğimi öğrendim... Beyazın bir sucuk firması ile yaptığı reklamda çok hoş o sucuğu yemek için almadım ama her reklamda çok güldüm... Çikolata reklamlarıda hemen hemen aynı çok güldürüyor adamı,ama pek fazla almak isteği gelmiyor.Neden acaba... Acaba neden yapılarımızı bu kadar güzel reklam edemiyoruz? Sorun halka sunulduğu maliyet ve hitap ettiği kitle mi? |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|