![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
ARKIMEET - Rem Koolhaas
arkimeet'in rem koolhaas afişi şahane olmuş, elinize sağlık.
önemli birşey değil ama arkimeet logosu biraz daha canlı olsa keşke... neredeyse bütün katılımcıların genç olduğu toplantılar arkimeet'ler... mimarlar sanki fuara davet edilmiş gibi bir his uyandırıyor bende. güzel bir logo ama, ne gibi birşey olduğunu net bir şekilde söyleyemediğim ufak bir değişiklikle daha da iyi olabilirdi gibi hissediyorum. (bilimsel bir şekilde eleştirmiyorsan sus diyen profesyonel grafik tasarımcı arkadaşlar olabilir, haklılar )...sustum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Takdirleriniz ve eleştirileriniz için teşekkürler. Bu seferki afişi Los Angeles'ta buluan MotionTheory'de çalışan Art Director Kaan Atilla tasarladı. Daha önceki proje kimliği kuralları ile onu bayağı sınırlandırmamıza rağmen gerçekten de çok iyi bir iş çıkardı.
Arkitera Eğitim Merkezi SketchUp Eğitimleri | Revit Eğitimleri | Autocad Eğitimleri | 3ds Max Eğitimleri | Mimari Fotoğrafçılık Atölyesi | Mimari Maket Atölyesi | Profesyonel Gelişim Eğitimleri En son Ömer Kanıpak tarafından düzenlendi : 14-05-2005 09:47. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sanırım konuk mimarın kendi resminin de bulunduğu ilk arkimeet afişi oldu bu..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
|
|