![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
bir başka site tasarım aşamasında, ortadaki, anğimasyonun yanındaki üç butonu göz ardı ederek yorumları eksikleri bekliyorum...
http://www.haqn.com/fotobas/tasarim.htm |
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
birazcık daha çalışma istiyor
Merhaba,
bana göre bu tasarıma ilk bakışta yapacağım eleştriler şu şekilde ama darılmaca kızmaca yok. Sayfanın bütününde bir dengesizlik var gibi. Belki yatayda sıralama yerine dikeyde sıralama yapmak bu dengeyi sağlayabilirdi. Üyelik alanı fazla büyük olmuş ve dur şurayada bir yuvarlaklık yapiim düşüncesiyle çizilmiş gibi. Bütüne uyumlu değil. Vurgulanmak istenilen mesaj sönük kalmış (aslında okunmuyor). Çağrıldığında sayfa çok yavaş geliyor. Bunun sebebini bilmiyorum belki tasarımınla veya kullandığın programla ilgisi yoktur ama bence bie web sayfası çok hızlı olmalı. Renkler beni biraz rahatsız etti ama zevklerle birlikte tartışılmaması gereken bir grup olduğundan bunlar sadece benim fikrim. Yazılar çok okunaklı değil sanki. Yazılarla alt zeminler arasındaki kontrastı artırmalısın özellikle UPs'in mesajı ve üye girişi için. Genel bilgilere ulaşılan linkler sayfanın en altında kaybolmuşlar. Altta olabilirler ama sanki ayrık olsalar daha vurgulu olacaklar. . Sanırım bu ilk taslak hali. Daha da gelişeceğine eminim. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
amatör olarak websayfaları yapmaya çalışıyorum .. anlayacağınız prof. olarak yapmıyorum bu işi .. ancak şunu söyleyebiliirim ki genel hatları ile bana başarılı bir sayfa gibi göründü .. kolay gelsin !
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
bana kalırsa gayet iyi çalışma...sonuç olarak işini iyi lanse eden bir çalışma...ancak beleş templateleri çok andırıyor
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|