![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Forum Üyesi
|
yaşa be dostum...+1
kar kaygısını ortadan kaldırınca topiciğin hiti azalmıştı... arkadaşlar buraya yazı yazan bir sürü nick var, eğer gerçek anlamda düşünceniz bilgi paylaşmak ise bu illa dediğim gibi baskıyla olmaz...gelin bir araya gelelim, yazmak istedikleriniz her ne ise, bilgili ya da bilgisiz olun önemli değil, yeterki paylaşın. sitetede hazır...ilgilenen arkadaşlar dijitaltasarim@yahoo.com dan irtibata geçebilir. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Arkitera Üyesi
|
Alkıslar
İste bu...Aferin size.Zaten baska çıkarımız da yoktu galiba.Belki onaylarını alırsam arkadaslarımın da bu konudaki (ki çogu iyi tasarımcılardır)düsüncelerine ve öykülerine yer verebilirim.Bulabilirsem islerinide yayınlayabiliriz.Sanırım fikir onlarada hos gelebilir.Hiç anlatmadımda
.... |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Ziyaretçi
|
sanırım bu konuyu açarken düşüncelerimle geldiğimiz nokta bir biriyle uyuşmuyor...
ama size başarılar, byeee. |
|
|
|
#49 |
|
Forum Üyesi
|
ya tabiki konunun geleceyi nokta bu...bir dergiden bahsediliyor...bunun maliyetini ve karşılaşılacak bir çok sorundan hemen herkes bir haber...o sayı maliyeti en az (1 adet için) 3 ytl olsa 3 bin traj basılsa 9 milyar yapıyor...ilk 5 sayı içinde promosyon dağıtım yapsan 5x9=45...yani bir ev parası
...işte bir çok düşünce bu yüzden hayal oluyor...düşünceler gerçekleri barındırmıyorda ondan...Evet bir şekilde bu insanların bir araya toplanması gerek...10 yıldır piyasada iş yapabilen bir sekreter dergisi varsa, sağduyu sahibi olduğumuzu iddaa eden biz grafikerlerin dergi ömrü süresiz olmalı...ama portal hizmeti olarak bişiler yapmaya gayret ediyorum, tek başıma hemde...fazla değil 1-2 kişi olunsa çok çok ileriye gidilebilir |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Ziyaretçi
|
[quote=darkart]ya tabiki konunun geleceyi nokta bu...bir dergiden bahsediliyor...bunun maliyetini ve karşılaşılacak bir çok sorundan hemen herkes bir haber...o sayı maliyeti en az (1 adet için) 3 ytl olsa 3 bin traj basılsa 9 milyar yapıyor...ilk 5 sayı içinde promosyon dağıtım yapsan 5x9=45...yani bir ev parası
...işte bir çok düşünce bu yüzden hayal oluyor...düşünceler gerçekleri barındırmıyorda ondan...Evet bir şekilde bu insanların bir araya toplanması gerek...10 yıldır piyasada iş yapabilen bir sekreter dergisi varsa, sağduyu sahibi olduğumuzu iddaa eden biz grafikerlerin dergi ömrü süresiz olmalı...ama portal hizmeti olarak bişiler yapmaya gayret ediyorum, tek başıma hemde...fazla değil 1-2 kişi olunsa çok çok ileriye gidilebilir[/QUOTE peki elimizde somut ne var??? ne yapabiliriz, bu iş online başlayacaksa??? |
|
|
|
#51 |
|
Forum Üyesi
|
ben bu konu ile ilgili dijitaltasarim.com u kurdum, elimden geldiğince işten kalan zamanımı buraya ayırıyorum, bişiler yazmaya anlatmaya çalışıyorum eğer yardım edecek varsa her ay pdf olarak döküman oluştururuz ve üyelere dağıtırız. isteyene editörlük için şifre veririm herkes bi köşede yazar durur...
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Ziyaretçi
|
hım.. olabilir tabi ama siten şifre soruyor.
|
|
|
|
#53 |
|
Forum Üyesi
|
selam
tabi ki var grafik tasarım dergısı çıktı 2006 ekım ayından berı çıkıyo ve bır senedır de digital arts dergısı var ıkı dergı de müthış önerırım
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Forum Üyesi
|
|
|