![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
grafik tasarım forumu??
merba, biraz alakasız kaçıcak ama ben bi grafik tasrmc olarak buraya üyeyim; acaba aranızda benim ilgi alanlarımla daha ilintili bir adres ya da forum bilen birileri var mı? yanlış anlaşılmasın, burası da iyi de yapı sektörüyle ilgili fazla bi bilgim yok, burdan okuduklarım falan..
neyse uzattım, ilgileniceklere şimdiden teşekkürler..
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
....
"Valla bende seninle aynı dertten müzdaribim, yeni üye bir grafikerim. Ben de bilmiyorum eğer bilgin olursa hemen arkandayım... "
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
www.macromediaturk.com
adresini biliyomusun bilmiyorum;freehand flash falan, teknik konuşuluyo biraz..iyi aslında ama benim aradığım yapılan işler, kampanyalar vesaire hakkında konuşmak..neysem, bye..
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Selam
Grafik programları ile bilginizi görgünüzü ve soru cevaplarınızı CAD bölümündeki Grafik programları bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
yönetici
|
Yeterli talep olduğu takdirde belki bu forumun altında grafik tasarımı üzerinde konuşulabilecek bir alt forum açılabilir. Anladığım kadarı ile böyle bir forum yok henüz Türkiye'de. GMK'da pek atıl kalmış durumda...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Aynı fikirde değilim.
Grafik programları biraz hareketli bir bölüm olsun ve yetmesin zaten yeni bir bölüm açılacaktır zaten. Açıkçası hareketsiz bir bölüm daha açmanın ne manası var. Önemli olan bir kültür oluşsun. Forum ya da bölüm kolay.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
e taam canım
ben burda bööle bir forum açılsın diye konu açmamıştım, konu biraz farklı yerlere gelmiş..sadece başka forum adresi bilen var mı diye şşeeettirmiştim..zaten burada kahve molası ya da tasarımcılar başlığı altında bahsettiğim tür konular konuşulabiliyor galiba.gerçekten yeni bir forum başlığına gerek yok.. saygılarr..
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
güzel bir forum
http://forum.pclabs.gen.tr
yeni tasatım konusu açıldı grafik tasarım 3d tasrım ve web tasarım konulu.... çok yakında gelişecektir siz de katılın hemen gelişsin... biz de faydalanalım... bu bir reklam değildirrr ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
konuyla ilgili bilgim olmasa da boyle bir link var ve icerigi (bence web tasarimi da) ilgi cekici ...
>>> grafik tasarimcilar cumhuriyeti[ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
www.designiskinky.net adresini önerebilirim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|