![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Ahi Evran Üniversitesi Logo Yarışması Sonucu
yarışma sonucunu görebileceğiniz adres aşağıda
http://www.ahievran.edu.tr/logo.shtml Benim yorumum; son dönemde açılan, ünivesite logo yarışmaları (Giresun Üniversitesi, Rize Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesi) sonuçlarından hiç memnun değilim açıkçası... Hiç birinde, üniversite kimliğini yansıtıcı bir karakter bulunmuyor bence... Soyutlama ve stilize ederek modern bir dil arayışı var ama hepsi sanki bir reklam ajansının ya da turizm acentasının logosu gibi... Keşke sonuçlarla birlikte jürinin yorumu da yayınlansa da nasıl bir yaklaşımla bu logoların seçildiğini biz de anlayabilsek...
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Yandaki dükkanda reklam panosu yapan fatoşop kullanan çocuğa yaptırılmış, turizm firmasının logosuna benzemektedir.
Diğer gönderileri bilmediğimizden ötürü bir yorum yapamayız ama Giresun ve Rize'de çoğu kişinin çıtır çıtır hakkı yenmiş bence. (Genelde Karadenizliler birbirini tutuyorlar dedirtiriyorlar.) Durum ne yazık ki budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanki bu son dönem logo yarışmalarındaki tasarımlar modern olsun da aman içi de bomboş olsun, ne olacak ki dermiş gibi oluyor? Tabii modernden ne anlaşıldığı da vahim ama neyse...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Bende Sİzlere Katiliyorum
ZATEN KIRŞEHİR HALKIDA LOGOYU GÖRÜNCE İSYAN ETTİ
ÇALINTILAR VAR YANİ ESİNTİLER DEMEK İSTEMİŞTİM. Bkz: PAMUKKALE EEYAHAT VE BAŞKA BİR ÜNİVERSİTE LOGOSU |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
daha cok zevksiz bir otomobil galerisi logosuna benziyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bende rize logo yarışmasına katılanlardan ve sonuç açıklanınca büyük hüsrana uğrayanlardanım...Yarışmaya bürokrasi bulaştı şeklinde sözler duydum.Üzücü!
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|