![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangisini daha çok beğeniyorsunuz? | |||
| Eskisi (Yıldızlı olan) |
|
45 | 52,94% |
| Yenisi (Dikine çizgili olan) |
|
40 | 47,06% |
| Oy verenler: 85. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Avrupa Birliği'nin Yeni Logosu
37 Signals sitesinde gezerken Avrupa Birliğinin yeni bayrağı ile ilgili tartışmaya rastladım.
http://www.37signals.com/svn/comment.php?postID=320&10 Ben de eskisini daha çok beğeniyordum doğrusu. [img]images/upload/euroflagold.jpg[/img] [img]images/upload/euroflagnew.jpg[/img] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
benim lomgom
benim log bile dAHA İİDİR...
peahhh |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gördüğünüz çizgiler birliğe üye ülkelerin bayraklarının üst kenarına temas eden renkelerin uzatılması ile elde edilmiş. Mesela aradaki geniş mavi dar beyaz dar kırmızı dar beyaz geniş mavi bölümü "union jack"in yansıması. en sağda Yunanistan bayrağı var. Logo değil bir bayrak olarak düşünülen bu eser tanıdık birine ait: Rem Koolhass. Yıldız, çark, filan gibi geçen yüzyıla ait ikonlar yerine bugünü tarif eden "barcode" göndermesi ile birliğin kökenine de gönderme yapan "çok sıkı" bir fikir.!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Ramos Dakmor
Lord Ramos Dakmor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
AB'nin yeni bayrağı öncekine göre oldukça şaşırtıcı. Tasarımda ülke bayraklarının strech edilmiş imajları kullanılmış ama ingiliz bayrağı oldukça arada kaynamış. Bu arada belli bir yoğunlukta resme baktığınızda bayrak gibi yavaşça dalgalandığını görebilirsiniz.
![]()
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
ingiltere arada kayniyor bir de ustune turkiye gelirse biz hic uymuyoruz bu barkoda
ama zaten koolhaas'in content'de anlattigi "hayalindeki" birlik avrupa - asya ve hatta afrikanin birlesmesi gibi bir sey o yuzden genislemeye de uygun bir barkod olduguna dikkat cekmek lazim ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
katılıorum ileriye dönük ve başarılı bir tasarım bence!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Bence hiçbiri güzel değil.
|