![]() |
|
|||||||
| Grafik Tasarım Görsel iletişim tasarımının her türlü ürün ve konseptini bu başlıkta tartışıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kendimi simgeleştirmem lazım!
Arkadaşlar, grafik 1. sınıf öğrencisiyim ve bazı belirgin özelliklerimden yola çıkarak kendime bir simge oluşturmaya çalışıyorum. Eğer elinizde böyle bir çalışma varsa ve nereden yola çıktığınızı anlatarak burada paylaşırsanız çok sevinirim. Örnek olarak görmem işime yarar sanırım... Şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
sımge dedıgın sey zaten soyut bıseydır ılla sertlıgı kayayla yumusaklıgı pamukla ıfade etmen gerekmıyor onemlı olan bence kendını tanıman ve en belırgın ozellıklerınden yola cıkarak bunlar soyutlastırman
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bülent Erkmen'in tasarım ofisinin işlerine bir bakınız.
Ben oldukça beğenirim. Bir üsluptur, görmekte fayda vardır. http://www.bek.com.tr |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kast ettiğiniz simgeleşme hadisesi aslında kurumsal kimlik oluşturma. Tabi bu durumun bir kurum şemsiyesi altında bir ekibin işbirliğiyle olabileceği gibi, kişinin kendi başına yapacağı çalışmaların bir sonucu olarak da ortaya çıkabilir. Ama işe önce bu sembolü oluşturmayı hedefleyerek başlamak yanlıştır. Çünkü piyasa her zaman sürprizlerle doludur ve daha önceden belirlenmiş çalışmaları tersine çevirebilir.
Aslında demek istediğim önce elle tutulur şeyler yaptıktan sonra kast ettiğiniz şekliyle simgeleşme yoluna gitmek.
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
sanırım olgu olarak, zamanın size kattıklarının yansımasıyla ortaya çıkabilecek ve sonrasında nesnelliğe dönüşebilecek bir unsur olarak görünüyor...bu anlamda sayın HRP ye katılıyorum...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|