![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
herkese selam, ben seramik duvar panoları tasarlıyorum, ve bunu bilg. ortamında yapmak istiyorum.. hangi programları kullanabilirim ve izmirde bu konuda ders alabileceğim yerler nereler.. ilgilenirseniz sevinirim
![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
arkadaşım konuyu biraz daha açarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ayrıca aşağıda msn adresim bulunmakta ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
saırım freeand yardımcı olur
slm,
freehand vektör abanlı bir grafik programı olması nedeniyle çalışmalarınız için zannedersem yarımcı olabilecek kullanımı kolay bir program saygılar bysavas bysavastr@hotmail.com www.insomnia-design.com |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
selamlar; savaş bey , aynı şekilde corel draw da rahatlıkla işini göecektir o zaman yanılıyor muyum?? kullanımı freehand den daha kolay olduğu için o zaman coreli önerebilirim ikisi arasında seçim yapması gerekiyorsa.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilginize teşekkürler, corel ve freehandi araştırıcam...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
sen boşver coreli moreli bu işin üstatları freehand kullanır. ben program mı derim link yerine embed kullanan alt yapıya
saygılar, bysavas bysavastr@hotmail.com www.insomnia-design.com |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
peki freehand öğreten bi kitap varmı, biliyo musunuz? coreldraw photoshop falan var ama ona rastlamadım hiç.. ve sizce kursa gitmeden, (varsa) kitapla öğrenebileceğim bi programmı freehand? (photoshopu kitapla öğrendim işime yarayacak kadar)
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
photoshop
bende seramik yüzeyler için yüzeysel tasarımlar yapmıştım ama photoshop programı kullanarak.önceden yaptığım kolajları keserek başladım işe..daha sora yaptığım işi parçalayarak derken çok güzel desenler çıkıyor.photoshopu denemeni tavsiye ederim.kolay bir yöntemi var hem.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
başarılar sana..