![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Could Not complate your reguest because the parser module cannot parse the fileBöyle bir sorunla karşılaşıyorum Freehand ile yapılmış bir logo ya da yazıyı photoshopa taşıyınca da hiç bir şey gelmiyor eps de ise yukarıdaki sorun çıkıyo nedeni nedir ufak bir ayar ile geçirilebilir mi ?? Önceden yapabildiğimi neden yapamıyorum sorunum Freehand demi yoksa Photoshop ta mı ikisini de kaldırdım ve yeniden kurdum ve sorduğum kişiler daha önce böyle bir problemle karşılaşmadıklarını söylediler yardımcı olursanız sevinirim Saygılar... En son lumina tarafından düzenlendi : 28-04-2007 21:51. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Aynı soruya bir başka forumda verilen yanıtlar bulunuyor belki size de yardımcı olur.. http://www.macromediaturk.com/forum/-vp42584.html İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba;
vektörel çizimlerde -kabaca- bird erece karmaşıklık düzeyi arttıktan sonra bazı programlar çözümleyemeyebiliyor. Altenatif çizim programlarından kullanmanı önereceğim. Daha kaba bir yöntemle (özellikle logo için çalışıyorsan) freehand'de printscreen yöntemini kullanabilirsin. En son lumina tarafından düzenlendi : 28-04-2007 21:51. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
|
Yardımcı olduğunuz için Öncelikle teşekkürler. Bir kaç kişi de aynı sorunu yaşamış sanırım Adobe Photoshop Preferences (ctrl+k) ayarlarıyla ilgili.
Print Screen olabilir ama işimde bunu kullanmam verimli olmaz diye düşünüyorum yine de İlginiz için Teşekkürler Saygılar... En son lumina tarafından düzenlendi : 28-04-2007 21:52. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|