![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
flash dersleri
arkadaşlar tam bilmiyorum sitenin içeriği nedir ama grafik bölümünü görünce atladım hemen flash dersleri adı aldtında bir konu açıp anlatabilirseniz nasıl kullanıldığını çok iyi olur..üstelik bu sıralar çok popüler oldu flash ürünler.
macromedia flash tan bahsediyorum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
|
selam yanıtlamak isteriz tabi ama Macromedia Flash Oldukça geniş bi program ve ne istediğine göre değişir ilk başta ne yapacağına karar vermelisin ufak çapta bir animasyonmu yoksa internet sitesimi ne biliyim okadar farklı kii yoksa msn de surat ifadelerimi..........
Bunları açarsan neden yardımcı olmayalım ki saygılar |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
aslında bunların hepsini öğrenmek istitorum ama.. şu an için flash site yapamyı ve animasyon hazırlamayı anlatırsanız sevinirim
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
|
selam tekrar;
Yapılmsı gereken ilk işlerden bir tanesi tool menülerini iyice incelem içerikleri bilmen daha sonra neyin ne olduğunu bilerek konuya daha iyi adepte olursun diye düşünüyorum hem böyleliklede ezberden kaçmış olursun ve ileriye yönelik çalışmalarında kalıcı bir yöntemle ilerlemiş olursun bu arada 3-5 konu altta flash ilgili siteler verilmiş oraya bakıp biraz zaman ayırırsan sorunun büyük kısmı çözülür yada ingilizcen iyiyse ben sana bi pdf dosyası göndereyim oradan çevirerek halledersin... |
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Benim bir sorum olacaktı flashla ilgili.
Flashla bir site yapmaya çalışıyorum şu aralar. Ama bir sorunum var. Flashta butonumu hazırlıyorum. Sonra onu Dreamweaver a atıp link vermeye çalışıyorum ama öyle bir seçenek gözükmüyor. Acaba butona link nasıl veriliyor? |
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
|
|
|
![]() |